Layhton
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 135
@RPchepfoxCS Hocam finware yazılımı noluyo?
159apexpeki pro modeli mi daha iyi apex modeli mi
wow baya iyi o zaman. Peki mcu olayı varmış o nedir hocam boşuna 400 sayfa incelemek mantıksız olurHayır yok gpx2 kalitesinde nerdeyse
İade edince vergiyi odemiyolar sanirim@MuratTheFounderOfGariban proyu iade edip apex çekeyim mi? 200 tl kuponda var. Pan 1080 mcu nasıldır ayrıca iade edince vergiyi oduyolar mi
Hocam elinize oturuyor mu ve eliniz kaç cm?Pro geldi mouse tüm hz larda sorunsuz takılma donma yok
12400f Rx6700xt sistemde 8hz da takılma yapmadı warzone da denedim mouse süper arkadaşlar içiniz rahat olsun
hayır oduyorlar sepette yanına ekledıgım ürünü iptal edince onun vergısinıde odedıler dün ama daha yatmadı hesabaİade edince vergiyi odemiyolar sanirim
Kronik bağlantı ve çift tıklaması olan bir mouse al istediğin kadarBittiniz beyler 10 saniyede bir yeniliyorum sayfayi stok gelirse alacam hepsini takinti yaptım
oha hocam.4 APEX 1 PRO
A820 MAX AULA F75
MAAŞ GİTTTİ
nasil gelenler memnunKronik bağlantı ve çift tıklaması olan bir mouse al istediğin kadar
ondan sonra bize ürün kalmıyor4 APEX 1 PRO
A820 MAX AULA F75
MAAŞ GİTTTİ
Technopat'ta sorunu yaşayan birisi var yeni almış o da, link paylaşmak yasak değilse paylaşayım.oha hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasil gelenler memnun