BYsimit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
kişinin ihtiyaçlarına göre değişkenlik gösteriryani bence tercihen değişebilir ama +900 daha ekleyip kc3000 almak daha mantıklı.
dostum zaten tercihen diyorum ya. Bunda anlaşılmayacak ne var? SSD ye alınmaz leş kötü demedim ki bu fiyatlara alınacak en iyi SSD zaten ama kontrolcü, dram ve uzun süreçte mantıklı olanı ve tercihimi söyledim.kişinin ihtiyaçlarına göre değişkenlik gösterir
1. si adamın pci gen3 sistemi vardır
dediğiniz ssd yi alınca pci gen4 arabirim hızlarına ulaşamayacaktır
kalite sadece hızdan ibarette değildir elbette ama
gündelik kulalnıcı ise her Allahın günü GB larca kopyalama yapmıyorsa
bütçe de sınırlı ise gayet kullanılabilir bir ürün
ve normal kullanıcı için 900 daha veriri kc alırım dediğiniz ürün 2-3k fiyat bandında karşılaştırdığımız ürünlerdeki 900 tl fark
hani 15k ya ekran kartı beğenirsin
800-900 tl ye daha iyi bir modeli vardır
15k vereceğine 900 daha ver bunu al soğutması daha iyi rahat edersin dersin
kullanıcı gruplarının çok çok çok büyük bir bölümünü kapsayan bir öneri olur
ama 2-3k bandındaki bir üründe 900 daha verir şunu alırım demek sınırlı bütçeli biri için ciddi yük olmasından dolayı çok mantıklı gelmiyor (kişisel ihtiyaçlar doğrultusundaki kalite ve hız beklentisine karşılık tercihe sözüm yok)
siz de karşınızdaki kişinin eleştirilerine karşılık zıt fikir belirtirken ürünü al aşağı etmeyecek bir terbiyede bir eleştiride bulununkiKarşı fikirlere cevap verirken efendi olmalısın ki haklı bu çöp m2 bu para verilmez
sizin bir türlü anlamak istemediğiniz nokta şudostum zaten tercihen diyorum ya. Bunda anlaşılmayacak ne var? SSD ye alınmaz leş kötü demedim ki bu fiyatlara alınacak en iyi SSD zaten ama kontrolcü, dram ve uzun süreçte mantıklı olanı ve tercihimi söyledim.
Sen fikir belirtiyon, ben davul zurna çalıp oynuyor muyum? Bende fikir belirtiyorumBence diyorum güzel insanlar, zihinsel probleminiz mi var? Fikir belirtiyorum. Eş**k misiniz?
Bu ssd tepe seviyede bir ssd diyen yok zatenAynı markanın 500gb SSD kullanıyorum 2 yıldır ve sağlığı %71. Uzun ömürlü olmayan bir SSD alacak arkadaşlara şimdiden söyleyeyim