❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben 2. klavyeyi kardeşimin hesabından aldım. Kendi hesabımdan 1 Ajazz PRO 2 APEX 1 klavye aldım muhtemelen sorun olmaz. Farklı farklı verileceği için kargoya.

SADECE TÜRKİYEDEN X GEN TR ,X GAMİNG , X HESAP SİTESİ AYNI KALİTEDE BU ÜRÜNÜ SATMAYA KALKIŞSA NE KADARA SATAR BİR DÜŞÜNÜN. AÇ GÖZLÜ OLANLARA DİYECEK LAFIM YOK UMARIM ÜLKEMİZDE DE ÜRÜNLER UCUZ OLUR AMA SIRF MARKA DİYE BİNLERCE LİRA VERMEK SAÇMA.

kullananlara bişey sormak istiyorum bu klavye bağlıyken bilgisayarınızı hazırda beklet moduna alabiliyormusunuz ? bazı klavyeler çok sorun çıkarıyordu anında geri açılıyordu pc, uyku modundan bahsetmiyorum hazırda beklet yazan mod

hazırda beklet varsayılan olarak yeni sistemlerde kapalı gelir şuradan açılabilir
1730552200198.png

Arkadaşlar benim siparişler bu şekilde kargolanmış. Paket sınırına takılır mı? iptal edebiliyo muyum bu noktadan sonra

1730555066326.png

Ben 2. klavyeyi kardeşimin hesabından aldım. Kendi hesabımdan 1 Ajazz PRO 2 APEX 1 klavye aldım muhtemelen sorun olmaz. Farklı farklı verileceği için kargoya.
Hocam merak ettiğim için soruyorum nasıl o kadar şey dokdurdunuzda Sepet tutarına asmadı ayrı ayrı mı sipariş ettiniz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,956
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri