Minecraft nereden oynanır

ben hiç bir luancheri önermiyorum kız arkadaşım benden habersiz bilgisayarına t launcher yüklemişti gördüğümde hemen silmesini söyledim ve bana dediklerini çok iyi hatırlıyorum "yüklediğimden beri bilgisayar ısınıyor ve kendi kendini yeniden başlatıyor" silmek istediğimizde ise 3 tane program ile silindi YÜKLEMEYİN YÜKLETİRMEYİN.
Ben de yıllardır kullanıyorum, dediğin sorunların hiç birisiyle karşılaşmadım. Kim bilir nereden başka neler yükledi de bu sorunları yaşamaya başladı.

hocam yıllardır kullanıyorum daha 1 tane zararını görmedim hangi sitelere giriyorsa senin manita bence bi gözden geçir
opera gx kullanıyor kullandığımız e posta aynı zaten laptopu alalı da fazla olmamıştı ve şunu söylemeyi unuttum İ7 12. nesil gibi bir işlemciyi masaüstünde %50 60 kullandırıyordu sildikten sonra her şey düzeldi birdaha da olursa böyle bir sorun format atıcam

PUAHAHAHH HHA aTWIJ kanki ben enaimiyim ? olsa ben farkederdim herhalde.

inanmayın beyler temiz launher arkadas sanırım baska siteden yüklemis.
kanka biz mal mıyız burda ne bu kaba dilin senin ? bu bir fare için beleş peynir nerde olur ? tabii ki fare kapanında bir gün şirketi satıp tüm verilerinizi gg yaptıkları zaman oturup büyük bir kahkaha atacağım

kanka biz mal mıyız burda ne bu kaba dilin senin ? bu bir fare için beleş peynir nerde olur ? tabii ki fare kapanında bir gün şirketi satıp tüm verilerinizi gg yaptıkları zaman oturup büyük bir kahkaha atacağım
verileri e-devlet üzerinden alıyorlar sence beleş uygulama yüklememize gerek var mı xD

PUAHAHAHAH bida güldüm DUR AWTHNW BİDA kanka sen bu gidişle hayattan zevk falan almıyacaksın
insanlara yanlıs bilgi veriyorsun sonra mahrum kalıyorlar

PUAHAHAHAH bida güldüm DUR AWTHNW BİDA kanka sen bu gidişle hayattan zevk falan almıyacaksın
insanlara yanlıs bilgi veriyorsun sonra mahrum kalıyorlar
dostum seninle tartışmayacağım klavyemin tuşlarına yazık zaten 9 yıl oynayıp 500 tl veremedi,ysen ne bilim ki zamanında 500 tl bile değildi hadi durumun kötü filan dicem de hiç de öyle gözükmüyor %90 beleşcisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

verileri e-devlet üzerinden alıyorlar sence beleş uygulama yüklememize gerek var mı xD
e devlet den ne çalabilir bro tc ni mi numaranı mı adını soy adını mı komik insanlar

dostum seninle tartışmayacağım klavyemin tuşlarına yazık zaten 9 yıl oynayıp 500 tl veremedi,ysen ne bilim ki zamanında 500 tl bile değildi hadi durumun kötü filan dicem de hiç de öyle gözükmüyor %90 beleşcisin
ayrıca premimumumda var kardeşim beleşçi falan değilim ben millete yanlış bilgi vermenden rahatsız oluyorum.
launcher kullanmamın sebebini anlayabilirmisin bilmiyorum birsürü kolaylık sağlıyor (:

ayrıca premimumumda var kardeşim beleşçi falan değilim ben millete yanlış bilgi vermenden rahatsız oluyorum.
kanka bak insan gibi anlatıyom sana seninle hiç birsorunum yok bak bende 2 yıl önce indirmiştim ve o zmaan ki pc imde 8gb ram vardı oyunu yükleyip biraz oynadıktan sonra yine masaüstünde ram kullanımı %/5 civarındaydı işlemci zaten chrome açınca %80 90 oluyodu belki bir tek benim başıma gelmiştir dicem ama kuzenim de yaşadı aynı durumu

e devlet den ne çalabilir bro tc ni mi numaranı mı adını soy adını mı komik insanlar
bilgisayarımdan ne çalabilir 'bro' agalarla mangal yaparken çekildiğimiz fotoğrafları mı yoksa telefonumdaki uygulamaya tıklamadan açılmayan steam'i mi? xD çalsa çalsa ders notlarımı çalar ki onları da isteyeceğini sanmıyorum sen gizli ajan falan mısın

kanka bak insan gibi anlatıyom sana seninle hiç birsorunum yok bak bende 2 yıl önce indirmiştim ve o zmaan ki pc imde 8gb ram vardı oyunu yükleyip biraz oynadıktan sonra yine masaüstünde ram kullanımı %/5 civarındaydı işlemci zaten chrome açınca %80 90 oluyodu belki bir tek benim başıma gelmiştir dicem ama kuzenim de yaşadı aynı durumu
yine dediğim gibi sizin yüklediğiniz yer ile alakalı resmi sitelerinden yükleyin.

bilgisayarımdan ne çalabilir 'bro' agalarla mangal yaparken çekildiğimiz fotoğrafları mı yoksa telefonumdaki uygulamaya tıklamadan açılmayan steam'i mi? xD çalsa çalsa ders notlarımı çalar ki onları da isteyeceğini sanmıyorum sen gizli ajan falan mısın
evet başka soru

yine dediğim gibi sizin yüklediğiniz yer ile alakalı resmi sitelerinden yükleyin.
https://tlauncher.org/en/ canım kankcaım orjinal sitesi bu değil mi ben mi hatalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,939
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri