Mehmed emin Tosun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
hocam bende aj199 var abime de mouse alacaktım aj199 mu iyidir bu mu ona göre abime vereyim
hocam bende aj199 var abime de mouse alacaktım aj199 mu iyidir bu mu ona göre abime vereyim
159p de ayrı bir dongle çıkıyordu bilgisayara ya da sarj standına takabileceğimiz. Bu apex ve proda da öyle değil mio sarj ettıgın alet varya dock denıyor onun ıcıne gomulu
bılmıyorum yok sanırım dock un ıcıne gomulu dıyolar159p de ayrı bir dongle çıkıyordu bilgisayara ya da sarj standına takabileceğimiz. Bu apex ve proda da öyle değil mi
Para kolay kazanılmıyor 20 30dk lık çabayla cebine 100tl ekstra kalıyor.Hocam yanlış anlamayın da resmen dilenmişsiniz.
Benim faremin altında yer var ordan usb çıkıyor onu ya pc ye takıyon ya da sarj standınabılmıyorum yok sanırım dock un ıcıne gomulu dıyolar
Kara cuma bile olur.Önümüzdeki hafta stok kalır mı sizce
İçinde geliyor diye biliyorum hocam159p de ayrı bir dongle çıkıyordu bilgisayara ya da sarj standına takabileceğimiz. Bu apex ve proda da öyle değil mi
Apex daha iyi hocamhocam bende aj199 var abime de mouse alacaktım aj199 mu iyidir bu mu ona göre abime vereyim![]()
Güzel kuponlarda var hocam mesela ben kupon sayesinde vergi ödemeden Alabiliyorum şuan Aula F75 stoğa girmesini bekliyom alcamYav ben kupondan bıktım .kredi versinler başka alacağım şeyler var
Arkadaş alacaktı parasını atm yutmuş şansaKara cuma bile olur.
Benim ki pro, pro modelinde mevcut değil mi acaba?Benim faremin altında yer var ordan usb çıkıyor onu ya pc ye takıyon ya da sarj standına
dock işte kablosuz çalışmasını sağlayanBenim ki pro, pro modelinde mevcut değil mi acaba?
Bt ve kabloda sorunsuz çalışıyor dongle işaretli bir yer yok ne mouse da ne dock da