❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

hepte olur hocam. tamam 2 3 tane alirsin ama her geldiginde almak nedir gozunu seveyim ihtiyaci olanda alsin.
Ben 1 tane apex aldım sadece, o da dock'u çok hoşuma gitti diye aldım yoksa elime küçük gelir diye düşünüyorum zaten. Kaç kere alma fırsatım oldu almadım. İhtiyacı olan alsın. Ama eminim al satçıların elinde fena şekilde patlayacak.

Temu bakalım kasımda ne getirecek cadılar bayramı aula ve apex iyi oldu stok artık nadir gelir belki de hiç gelmez gibi

Ben 1 tane apex aldım sadece, o da dock'u çok hoşuma gitti diye aldım yoksa elime küçük gelir diye düşünüyorum zaten. Kaç kere alma fırsatım oldu almadım. İhtiyacı olan alsın. Ama eminim al satçıların elinde fena şekilde patlayacak.
bencede.

1000 üründen fazla satıldı. Üretimin durdurulması normal güzel para kazandılar.
öyle olması muhtemel çübkü dün baktığımda 900lerde satış gözükürken kaldırılma öncesinde nerdey 1400 satış vardı 500 tane mouse üretmek kolay mı arkadaşlar tekrar geri gelebilir belki

Tedarik olarak problem yaşandığı için deniyor birtek turkiyede kalkmış saçmalık

hatırlattıgın ıyı oldu kasım ıcın kaldırdı galıba umarım gelır
Yeni üretim varsa tabi getirirler kasımda üretim cidden bittiyse ya gelmez ya nadir gelir. Ben temudan 2-3 hamle daha geleceğini düşünüyorum kasımda ilgiyi gördüler. Bakalım ne olacak

Tedarik olarak problem yaşandığı için deniyor birtek turkiyede kalkmış saçmalık
yunanıstanda var almanyada felanda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni üretim varsa tabi getirirler kasımda üretim cidden bittiyse ya gelmez ya nadir gelir. Ben temudan 2-3 hamle daha geleceğini düşünüyorum kasımda ilgiyi gördüler. Bakalım ne olacak
vardır umarım

Geri