StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,310
Amazon'da Airpods Pro 2 daha ucuz diye biliyorum. Satıcı Amazon.Sepetim hazır indirim bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Amazon'da Airpods Pro 2 daha ucuz diye biliyorum. Satıcı Amazon.Sepetim hazır indirim bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam arkadaş biliyor onu ama Hepsiburada da Kuveyt Karta Özel Faizsiz 12 Taksit Avantajı var o yüzden orda indirim bekliyor.Amazon'da Airpods Pro 2 daha ucuz diye biliyorum. Satıcı Amazon.
Hepsiburadada faizsiz 12 taksit var o yüzden ordan alıcamAmazon'da Airpods Pro 2 daha ucuz diye biliyorum. Satıcı Amazon.
Evet hocam arkadaş biliyor onu ama Hepsiburada da Kuveyt Karta Özel Faizsiz 12 Taksit Avantajı var o yüzden orda indirim bekliyor.
Anladım. KuveytTürk ile yeni anlaştılar herhalde kendi Worldcard'ına bile vermiyor ona veriyorHepsiburadada faizsiz 12 taksit var o yüzden ordan alıcam
Aynen öyle. Çok iyi kampanyaAnladım. KuveytTürk ile yeni anlaştılar herhalde kendi Worldcard'ına bile vermiyor ona veriyor![]()
Pro 2.pro 2 mi ancli airpods 4 mü
Pro 2 tabii kipro 2 mi ancli airpods 4 mü
sıkıntıları var diyolar düşürdünmü bitti artık falan ne diyosun bu işePro 2.
Kullanmadım bir şey diyemem, ama zannetmiyorum.sıkıntıları var diyolar düşürdünmü bitti artık falan ne diyosun bu işe
Anc siz kulaklığa o para verilmez. 6000 veriyorsun anc yok. Saçmasıkıntıları var diyolar düşürdünmü bitti artık falan ne diyosun bu işe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alırsam pro 2 alırım ama pahalı geliyor belki airpods4 ancsiz alabilirim kararsızım
hepsiburadada 8950 tl ye gibşi geliyor alınır mı senceKullanmadım bir şey diyemem, ama zannetmiyorum.
İkisi arasında Pro2 daha üst segment.
doğru diyosun 500 tl kupon var bide kaçılmazAnc siz kulaklığa o para verilmez. 6000 veriyorsun anc yok. Saçma