Koray 3245
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
eyoose z686'dan geçmeye değer mi sizce ? Beyaz olanı düşünüyorum alırsam ama siyaha daha tok diyorlar sanırım. Ses olarak hangisi daha iyi ?
değer, ses olarakta beyaz bence daha iyieyoose z686'dan geçmeye değer mi sizce ? Beyaz olanı düşünüyorum alırsam ama siyaha daha tok diyorlar sanırım. Ses olarak hangisi daha iyi ?
Kupon bulsam alıcam ama bekliyorum şuan. Talepte bulundum kupon için ama ses seda yok. Gelmezse de almam işimi fazlasıyla görüyor şuan.değer, ses olarakta beyaz bence daha iyi
Ben sordum herkes geçilir z686 dan kat kat iyi dedi 2 tane sipariş ettimeyoose z686'dan geçmeye değer mi sizce ? Beyaz olanı düşünüyorum alırsam ama siyaha daha tok diyorlar sanırım. Ses olarak hangisi daha iyi ?
İhtiyaç varsa kaçırmayın.hocam merhabalar bu klavye apexten daha mı kıymetli sizce iyi midir beyazdan 1 tane almıştım eğer gerçekten iyiyse 1 tane de kardeşime alacağım bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam sizin konu kilitleme yetkiniz yok mu?İhtiyaç varsa kaçırmayın.
VarHocam sizin konu kilitleme yetkiniz yok mu?
Hocam şu apex konusunu kapatsanız daha iyi olmaz mı satıştan kaldırıldı ve millet eline ulaşmayan ürüne bahanelerle para iadesi almaya çalışıyorlar bozuk olarak gösteriyorlar konu farklı yerlere gidiyor
H.O.Aldım hocam aldım sonunda teşekkür ederim 800 TL'ye geldi
Hocam sağ olun bir şey sorabilir miyim özelden?