❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Niye ss istemekte bir kusur mu var? Bazı arkadaşlar ss almış zamanında, ben almamıştım.
daha ucuza aldıklarının ssi çok önemliydi ya mouse için, mouse 3 gündür kullanıyorum çatır çatır çalışıyor bu arada baya dolandırıcılık yapıyorsunuz, umarım bir şekilde patlar elinizde

temunun verdiği hakkı suistimal ettiğini kabul etmiyor işte, türkiyede yap diyorum ağlıyor haklarını bilmiyor insanlar. aynen trendyol desteğe yanlış mcu kendi sitesinde nordic yazıyor de noluyor bakalım
Birde diyor ya iade etmek zorunda diye, ürünü geri gönder iade alsin sende kayip yasama firma da kayip yasamasin. Illa mouse belese gelecek onu istiyor.

daha ucuza aldıklarının ssi çok önemliydi ya mouse için, mouse 3 gündür kullanıyorum çatır çatır çalışıyor bu arada baya dolandırıcılık yapıyorsunuz, umarım bir şekilde patlar elinizde
MCU belirtilenden farklı ama o nasıl olacak?

Birde diyor ya iade etmek zorunda diye, ürünü geri gönder iade alsin sende kayip yasama firma da kayip yasamasin. Illa mouse belese gelecek onu istiyor.
Adamın inisiyatifine kalmış iade etse temuya ajazza büyük rest olur ama kalabilir sonuçta isterseniz kalsın demiş

zaten kanka bide hakkını bilmiyorsan ben ne yapayım diyor türkiyede yap bunu diyince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MCU belirtilenden farklı ama o nasıl olacak?
kanka satın aldığın tarihi bi atsana proyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,357
Üyeler
186,469
Son üye
Berkay Öztürk
Geri