❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dostlar apex satışı kaldırıldı sanırım Pro modelini alıp deneyimleyip alinir alinmaz diyebilecek varmidir

hocam benim 29 unda sipariş ettiğim apex iade olmuş. Mailime kargonuz kayıp olabilir diye mail geldi. Destek botuna sorduğumda uçağ bindi diyor. Sizce gelir mi? İade olarakta 420tl iade etmişler 750tl ödemiştim

O kadar iğrenç bir mevzu ki mesajları kaçırmana rağmen mevzuyu anlıyorsun :/
İndirim istemek hakları ama 5 tane alıp ay bunları beğenmedim hepsi beleş olsun demesinler bari.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benim 29 unda sipariş ettiğim apex iade olmuş. Mailime kargonuz kayıp olabilir diye mail geldi. Destek botuna sorduğumda uçağ bindi diyor. Sizce gelir mi? İade olarakta 420tl iade etmişler 750tl ödemiştim
Biraz bekle destekle iletişime geçersin. 420 + devamını veya 750 iade ederler.

11.11 indirimleri tarzında indirim gelir mi TEMU'ya aliexpress gibi? Tekrar stok gelmesi için bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum.

İndirim istemek hakları ama 5 tane alıp ay bunları beğenmedim hepsi beleş olsun demesinler bari.

Akşam denerim desteğe yazmayı. Ürün gelir mi peki?

Fare üretimden de kalkmış gelmezse kötü olacak ya

Akşam denerim desteğe yazmayı. Ürün gelir mi peki?
Büyük ihtimal taşıma sırasında kaybolmuş veya hasar almış o yüzden gelmesi zor. Paranı her türlü alırsın ama.

Ekler

• IMG_2187.jpeg
    IMG_2187.jpeg
    214.3 KB · Hit: 135
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,286
Üyeler
184,292
Son üye