❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hocam benimde bugün geldi ürün hoşuma gitti ama kulaklık dış tarafa dönüyor ve boynu sıkıyor. Çok rahatsız etti beni bu durum . Arctis 1 wireless kullanıyorum iç tarafa dönüyo kulaklık ve çok rahat duruyor .
Valla fiyatına göre beğendim çok iyi bence oyunda da biraz test ettim fena değil. Kafam da öyle kocaman değil. Logitech G230 vardı ben de 7 sene oldu halen kullanırım bu kalite olsun yeter. 7+1 programını kurdum sesi yankıli yapıyor pek anlamadım. Tavsiye vereceğiniz bir yazılım var mı? Dümdüz kullanıyorum şuan

Bi ben begenmedim herhalde.Hs 80 kullanıyorum.Aralarında ki malzeme kalitesi,mikrofonu ve ses kalitesi farki var.Tabi ki hs80nin kotu yani kablolu olmasi fakat kablosuz diye de model dusmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla fiyatına göre beğendim çok iyi bence oyunda da biraz test ettim fena değil. Kafam da öyle kocaman değil. Logitech G230 vardı ben de 7 sene oldu halen kullanırım bu kalite olsun yeter. 7+1 programını kurdum sesi yankıli yapıyor pek anlamadım. Tavsiye vereceğiniz bir yazılım var mı? Dümdüz kullanıyorum şuan
Microsoft storeden dolby deneyin 7gun uyeligi ucretsiz sonrasi 40tl tek seferlik ucreti var.Eq ayarı ile fena olmuyor.

Yani hocam şuan boynum da olmasa inanıcam size de 3-4 saattir kullanıyorum öyle bir şey olacağını sanmam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizi sisteme yöneltiyorlar kart bilgilerini sesli komutlara göre giriyorsunuz. Sonrasında ödeme alınıp temsilciye geri bağlanıyorsunuz oda onaylama işlemlerini gerçekleştiriyor.
Hocam düz çevirmeden mi tutuyorsunuz yoksa çevirip mi .

bedavaymış valla yaklaşık 6 ay önce 3.5k ya aldım tavsiye ederim güzel ürün

Ankara içi elden satacaklar insani fiyattan ulaşabilir bana

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,562
Üyeler
186,749
Son üye