🔥İndirim GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER 22.949 TL KOŞŞŞ

Bu kartin testlerine baktım 70 derece en baba 2200 rpm çıkıyor. Kütüphanede mi yasiyonuz bu seslere tahammülünüz yok çok ilginç. Benim kasayı görseniz havalimanı yanında yaşıyormuşum gibi sesler var

aga şu saate indirim geliyo ya tilt oluyorum butun gun indirim bekliyorum akşam geliyo ne diyim adama uyan ekran kartımı alıyoz diyim aw

Evde yangın çıkıncada ev yanıyor koşşşun yazarsın
Kaç dereceleri görüyor da böyle yazıyorsunuz merakımdan soruyorum. Bir videosu falan var mı ben şu videoyu buldum itopya çekmiş ve 1 ay öncesine ait :
Yani oldukça güncel bir video. Spider man-cyberpunk gibi oyunlarda bile sıcaklık değeri 70 dereceyi geçmiyor bile. Ortalama 60-70 derecede geziyor. Ortam sıcaklığı 24 dereceymiş. Kullanılan kasa : corsair icue 3000d airflow

3 fanlı testlerde gördüğüm oyunda 62 63 derece de geziyor kart, neden sıcaklıkla ilgili şeyler yazılmış anlamadım, tamam winforce modeli klasman olarak tepe modeli değil ama , sıcaklıkları da normal bilmediğimiz bir şeyi mi var ?

3 fanlı testlerde gördüğüm oyunda 62 63 derece de geziyor kart, neden sıcaklıkla ilgili şeyler yazılmış anlamadım, tamam winforce modeli klasman olarak tepe modeli değil ama , sıcaklıkları da normal bilmediğimiz bir şeyi mi var ?
1050ti kullanıyorlar bu kartın sıcaklığına laf atıyorlar😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri