❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Siparişinizde fiyat ayarlaması talep ettiğiniz ürünün fiyat farkı iadesi için uygun olmadığını üzülerek bildiririz. Bunun nedeni: Ürünün fiyatı satın alma tarihinizden bu yana düşmedi.

valla resmi korka attım umarım bısey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fıyat esıtleme ıcın ugrasıyoruz
Hocam bence dua eşinde sizin siparişte gg olmasın iptal ederler falan

-bu arada knk bunu alırken sende %20 kupon ve 111TL kredi'yi kullandın mı???

-Ayrıca Beyler bu kadar şey yapmayın sonra kaldırılıyor mouse'da aynı şeyi yapmıştılar kalktı ayrıca %20 kupon ve 111TL kredi almadınız mı ki 700'e geliyor nasıl 900TL'ye aldınız

-Ayrıca Beyler bu kadar şey yapmayın sonra kaldırılıyor mouse'da aynı şeyi yapmıştılar kalktı ayrıca %20 kupon ve 111TL kredi almadınız mı ki 700'e geliyor nasıl 900TL'ye aldınız
bılgılerın hepsını kapadım umarım bısey olmaz gorselı sıldım zaten yok sadece 80 tl kredi vardı

111tl kredin nerden geliyor

Siparişinizde fiyat ayarlaması talep ettiğiniz ürünün fiyat farkı iadesi için uygun olmadığını üzülerek bildiririz. Bunun nedeni: Ürünün fiyatı satın alma tarihinizden bu yana düşmedi.
Doğru söylüyorlar reis fiyat eşitlemesi fiyatı düştüğü için olur adama promosyon gelmiş bir haksızlık yok ki türk firmalarında her gün yaşanıyor bu durum mesela ama o zaman bu kadar olay çıkar mıyorsunuz adamların iyi niyetini bu kadar suistimal etmeyin

Olayı biri özet geçebilir mi klavyeyi gördüm biri 325 e almış nasıl oluyo
Knk promosyon ile almış bir haksızlık yok

Screenshot_2024-11-06-20-32-34-794_com.einnovation.temu.jpg

Yan hesap iş görüyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular