❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
çıkmaz ama indirim verme ihtimali için attım
Valla bayadır bekliyorum da doğru dürüst bir şey vermiyor. İlk siparişimde 111 TL kredi ve %20 kupon alıp onları kullanmıştım. Dünde 200tl verdi fakat bazı alanlar gibi 300-400e düşmedi bi türlü :D Sürekli kredi iadesi diye saçma bir şey veriyor onun harici bir şey yok

Valla bayadır bekliyorum da doğru dürüst bir şey vermiyor. İlk siparişimde 111 TL kredi ve %20 kupon alıp onları kullanmıştım. Dünde 200tl verdi fakat bazı alanlar gibi 300-400e düşmedi bi türlü :D Sürekli kredi iadesi diye saçma bir şey veriyor onun harici bir şey yok
Yüzde 20 indirimi bulamadım ya

içinden çıkan dalgalar şöyle bide arkasında parlayan bi kısım varAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet windows tuşum kilitlendi şimdide ve boyutuna alışık olmadığımdan sürekli yanlış şeylere basıyorum
Hocam hangi switch

Sanırım 5 kişiyle falan konuştum 2 kredi verdiler fakat hesaba düşmedi %20 kupon vermiyorlar, verirlerse %20 kupon hesaba hemen geliyor mu?
Heralde artık vermiyorlar bende istedim.

4 gündür havaalanına ulaştı diyor klavye

Ben monsgeek in yazılımı beğeniyorum adamlar sürekli kendini geliştiriyor yenileniyor.
O da aynı ki, ne olduğu belirsiz yazılım. Rgb modları ve remappingi çok kısıtlı. Benim knobun yapmadığı şey yok mesela şuan ama monsgeek uygulamasında yapamıyorsun. Via candır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,941
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri