Buna hangi ekran kartı almalıyım (öğrenciyim)

Yılmaz.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
42
İşlemci: AMD ryzen 7 7800x3d Anakart: Asus prime X670 P-Wifi Ram: XPG lancer blade RGB (2x16) CL 32 6400MHZ SSD: Samsung 990 pro 1 TB

bu okumuş halinmi hocam. ekran kartsız bile bi dünya para parçalar :D
hocam konu benim değil ya 2008 sezonunda esrar üreticisi 2 3 çocuk gelen polislere kapıyı açmak yerine camdan testkitabu göstererek kapıyımı kırcan okuyom ben ya demişti sonra lgs ( la gene sınav var) gençliğinde kullanıldı bu replik

Öğrenci işi o işlemci çok pahalı olmuş o zaman onu demekle başlayalım, normal şartlarda o işlemciye rtx 4070 ti super- 4080 super gibi kartlar takılıyor daha altını da takarsın tabi ama daha alt ekran kartı takacaksam ben olsam o işlemciyi almazdım r5 7500f alırdım

Lan yaşın kaç. Demiyim diyomda ne kadar gevşeksiniz hocam.
şaka yaptım ya gül diye niye bu gerginlik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öğrenci işi o işlemci çok pahalı olmuş o zaman onu demekle başlayalım, normal şartlarda o işlemciye rtx 4070 ti super- 4080 super gibi kartlar takılıyor daha altını da takarsın tabi ama daha alt ekran kartı takacaksam ben olsam o işlemciyi almazdım r5 7500f alırdım
valla bende r5 7500 f 4070 s den yanayım

Gergin değilimde erkeğin gevşeğine hiçbişeye sinirlenmedim kadar sinirleniyorum.
kanka girişide zaten parodi vidyosundan aldımya burada olan şey ben saçma hareket edip kendimi eğlendireceğim sende ya --- delisi ne yazmış diyip eyleneceksin. herkeste herzaman 0.00001 e oynayamaz ha sen yapıyosundur valla ben hiç öyle birisi değilim

Geri