Bütçe lazım bize o işlemciye ne taksan okey bide psu kaç wattİşlemci: AMD ryzen 7 7800x3d Anakart: Asus prime X670 P-Wifi Ram: XPG lancer blade RGB (2x16) CL 32 6400MHZ SSD: Samsung 990 pro 1 TB
okuyooooom ben yaaağhbütçe önemli. 4090 bile takarsın
Kız mısın gay mi?okuyooooom ben yaaağh
bu okumuş halinmi hocam. ekran kartsız bile bi dünya para parçalarokuyooooom ben yaaağh
erkek adamın erkek sevgilisi olur ( admin abi vallaha benim bi suçum yok abi beni zorladılar benim yüzümü değiştirdiler benim sesini değiştirdiler benim ruhumu değiştirdiler)Kız mısın gay mi?
Lan yaşın kaç. Demiyim diyomda ne kadar gevşeksiniz hocam.erkek adamın erkek sevgilisi olur ( admin abi vallaha benim bi suçum yok abi beni zorladılar benim yüzümü değiştirdiler benim sesini değiştirdiler benim ruhumu değiştirdiler)
hocam konu benim değil ya 2008 sezonunda esrar üreticisi 2 3 çocuk gelen polislere kapıyı açmak yerine camdan testkitabu göstererek kapıyımı kırcan okuyom ben ya demişti sonra lgs ( la gene sınav var) gençliğinde kullanıldı bu replikbu okumuş halinmi hocam. ekran kartsız bile bi dünya para parçalar
şaka yaptım ya gül diye niye bu gerginlikLan yaşın kaç. Demiyim diyomda ne kadar gevşeksiniz hocam.
valla bende r5 7500 f 4070 s den yanayımÖğrenci işi o işlemci çok pahalı olmuş o zaman onu demekle başlayalım, normal şartlarda o işlemciye rtx 4070 ti super- 4080 super gibi kartlar takılıyor daha altını da takarsın tabi ama daha alt ekran kartı takacaksam ben olsam o işlemciyi almazdım r5 7500f alırdım
Gergin değilimde erkeğin gevşeğine hiçbişeye sinirlenmedim kadar sinirleniyorum.şaka yaptım ya gül diye niye bu gerginlik
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla bende r5 7500 f 4070 s den yanayım
kanka girişide zaten parodi vidyosundan aldımya burada olan şey ben saçma hareket edip kendimi eğlendireceğim sende ya --- delisi ne yazmış diyip eyleneceksin. herkeste herzaman 0.00001 e oynayamaz ha sen yapıyosundur valla ben hiç öyle birisi değilimGergin değilimde erkeğin gevşeğine hiçbişeye sinirlenmedim kadar sinirleniyorum.