saldırayke
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
bir tanıdığım sharkoon shp 650 v2 650w 80plus psu satıyor ikinci el tabii fakat çok temiz 1000 TL istiyor alınır mı
uzun ömürlü olsun diye alıyosan alma e tier bir psu yani millet böyle psuları ya apu sisteme ya da idarelik kullanmak için alıyor ( avrupa ve amerikada)bir tanıdığım sharkoon shp 650 v2 650w 80plus psu satıyor ikinci el tabii fakat çok temiz 1000 TL istiyor alınır mı
cultists.network
çok bi bütçem yok en fazla 1500 TL çıkabiliyorum sıfır ve ikinci el olarak ne önerebilirsin hocam900'e alabiliyorsan al, 1000 lirada fazla değil ama 500 550w işini görücekse 300 400 daha verip fsp psulara bakılabilir
uzun ömürlü olsun diye alıyosan alma e tier bir psu yani millet böyle psuları ya apu sisteme ya da idarelik kullanmak için alıyor ( avrupa ve amerikada)
![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
hangi şehirdesin?çok bi bütçem yok en fazla 1500 TL çıkabiliyorum sıfır ve ikinci el olarak ne önerebilirsin hocam
listeye göre en iyiden en kötüye doğru gidiyor sanırım a en iyisi f en kötüleri mi doğru mu900'e alabiliyorsan al, 1000 lirada fazla değil ama 500 550w işini görücekse 300 400 daha verip fsp psulara bakılabilir
uzun ömürlü olsun diye alıyosan alma e tier bir psu yani millet böyle psuları ya apu sisteme ya da idarelik kullanmak için alıyor ( avrupa ve amerikada)
![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
istanbul ama param güvendeyle vs. alabilirimhangi şehirdesin?
evet, tier d ya da bütce yetiyorsa tier c altı bir ürün uzun vadede sıkıntı yaratabilirlisteye göre en iyiden en kötüye doğru gidiyor sanırım a en iyisi f en kötüleri mi doğru mu
Mutlaka bekle bu aralar fiyat düşecektir işini görecek power alırsınbir tanıdığım sharkoon shp 650 v2 650w 80plus psu satıyor ikinci el tabii fakat çok temiz 1000 TL istiyor alınır mı
işlemci 5600 ekran kartı da muhtemelen 6600 olursıstem ozellıklerı ne
hocam 1000-1500 TL güzel bir psu düşmez bence sıfırMutlaka bekle bu aralar fiyat düşecektir işini görecek power alırsın
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a600dn-600-w-fiyati,209593222.html bunu alabılırsınişlemci 5600 ekran kartı da muhtemelen 6600 olur
psu tier list göremedim bunu nasıldır acaba
Bunu al geçpsu tier list göremedim bunu nasıldır acaba