Razer Deathadder V3 PRO 3392tl amazon

Aithusa

80+
Reaksiyon skoru
13
1731240743230.png

alınır en güçlü optik de bunda

V3 aldık artık olmadı

SCROLL TUŞU 3. HAFTA BOZULDU BEN YANDIM SİZ YANMAYIN
Tamam da sen sorun yasadin diye mouse kotu olmuyor ki yanalim. Ben 1 senedir kullaniyorum en ufak sorunu yok. Napcaz şimdi. Ayrica aldigin her urunde bu tur arizalar olabilir adamlar boşuna 2 yil garanti vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim viper v2 pronun scroll da bozuldu ama duvardan duvara vurduğum rival 3 sapasağlam
Lol mü oynuyon da duvardan duvara atiyon

14 martta 3490 liraya almışım. memnunum, şarjı uzun süre gider, kablosu şık ( şarj olurken kullanım rahat oldukça), alıcısı mini, hafif oğlu hafif.
şuan elimdeki bozulsa, hemen alırım tekrardan.
bu arada bn bunun kablolu versiyonunu da kullandım. ağırlık olarak dağlar kadar fark var. şuan kabloluyu elime alsam ha portakal ha o.

benim viper v2 pronun scroll da bozuldu ama duvardan duvara vurduğum rival 3 sapasağlam
Benim de kutusundan yeni çıkan prime fps in sağ clicki çift tıklıyor , teknoloji şans işi

14 martta 3490 liraya almışım. memnunum, şarjı uzun süre gider, kablosu şık ( şarj olurken kullanım rahat oldukça), alıcısı mini, hafif oğlu hafif.
şuan elimdeki bozulsa, hemen alırım tekrardan.
Bu da mı 8k hz destekli

Tamam da sen sorun yasadin diye mouse kotu olmuyor ki yanalim. Ben 1 senedir kullaniyorum en ufak sorunu yok. Napcaz şimdi. Ayrica aldigin her urunde bu tur arizalar olabilir adamlar boşuna 2 yil garanti vermiyor

Lol mü oynuyon da duvardan duvara atiyon
scroll bozulma sorunu kronik bir sorun ve çoğunlukta oluyor sizde olmaması başkasında olmayacağı anlamına gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,852
Üyeler
186,802
Son üye
egemen64
Geri