Neler Yeni

Razer Deathadder V3 PRO 3392tl amazon

Aithusa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet ÇAM
1731240743230.png

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
alınır en güçlü optik de bunda

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
V3 aldık artık olmadı

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
SCROLL TUŞU 3. HAFTA BOZULDU BEN YANDIM SİZ YANMAYIN
Tamam da sen sorun yasadin diye mouse kotu olmuyor ki yanalim. Ben 1 senedir kullaniyorum en ufak sorunu yok. Napcaz şimdi. Ayrica aldigin her urunde bu tur arizalar olabilir adamlar boşuna 2 yil garanti vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim viper v2 pronun scroll da bozuldu ama duvardan duvara vurduğum rival 3 sapasağlam
Lol mü oynuyon da duvardan duvara atiyon

RoundPi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gürol UZUNER
14 martta 3490 liraya almışım. memnunum, şarjı uzun süre gider, kablosu şık ( şarj olurken kullanım rahat oldukça), alıcısı mini, hafif oğlu hafif.
şuan elimdeki bozulsa, hemen alırım tekrardan.
bu arada bn bunun kablolu versiyonunu da kullandım. ağırlık olarak dağlar kadar fark var. şuan kabloluyu elime alsam ha portakal ha o.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
benim viper v2 pronun scroll da bozuldu ama duvardan duvara vurduğum rival 3 sapasağlam
Benim de kutusundan yeni çıkan prime fps in sağ clicki çift tıklıyor , teknoloji şans işi

14 martta 3490 liraya almışım. memnunum, şarjı uzun süre gider, kablosu şık ( şarj olurken kullanım rahat oldukça), alıcısı mini, hafif oğlu hafif.
şuan elimdeki bozulsa, hemen alırım tekrardan.
Bu da mı 8k hz destekli

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Tamam da sen sorun yasadin diye mouse kotu olmuyor ki yanalim. Ben 1 senedir kullaniyorum en ufak sorunu yok. Napcaz şimdi. Ayrica aldigin her urunde bu tur arizalar olabilir adamlar boşuna 2 yil garanti vermiyor

Lol mü oynuyon da duvardan duvara atiyon
scroll bozulma sorunu kronik bir sorun ve çoğunlukta oluyor sizde olmaması başkasında olmayacağı anlamına gelmez.

Top Bottom