SCROLL TUŞU 3. HAFTA BOZULDU BEN YANDIM SİZ YANMAYIN
SCROLL TUŞU 3. HAFTA BOZULDU BEN YANDIM SİZ YANMAYIN
Mayıs 2023’ten beri aktif kullanıyorum. Bana göre piyasadaki en iyilerden. Profesyoneller için birebir. Kötü deneyim yaşamışsınız. Geçmiş olsun.SCROLL TUŞU 3. HAFTA BOZULDU BEN YANDIM SİZ YANMAYIN
benim viper v2 pronun scroll da bozuldu ama duvardan duvara vurduğum rival 3 sapasağlamSCROLL TUŞU 3. HAFTA BOZULDU BEN YANDIM SİZ YANMAYIN
Tamam da sen sorun yasadin diye mouse kotu olmuyor ki yanalim. Ben 1 senedir kullaniyorum en ufak sorunu yok. Napcaz şimdi. Ayrica aldigin her urunde bu tur arizalar olabilir adamlar boşuna 2 yil garanti vermiyorSCROLL TUŞU 3. HAFTA BOZULDU BEN YANDIM SİZ YANMAYIN
Lol mü oynuyon da duvardan duvara atiyonbenim viper v2 pronun scroll da bozuldu ama duvardan duvara vurduğum rival 3 sapasağlam
Benim de kutusundan yeni çıkan prime fps in sağ clicki çift tıklıyor , teknoloji şans işibenim viper v2 pronun scroll da bozuldu ama duvardan duvara vurduğum rival 3 sapasağlam
Bu da mı 8k hz destekli14 martta 3490 liraya almışım. memnunum, şarjı uzun süre gider, kablosu şık ( şarj olurken kullanım rahat oldukça), alıcısı mini, hafif oğlu hafif.
şuan elimdeki bozulsa, hemen alırım tekrardan.
malesef bir fikrim/bilgim yokBenim de kutusundan yeni çıkan prime fps in sağ clicki çift tıklıyor , teknoloji şans işi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da mı 8k hz destekli
ben anlamıyom kanka 4 k para verdik şu hale bak bozulmuyoki yenisini alayımbenim viper v2 pronun scroll da bozuldu ama duvardan duvara vurduğum rival 3 sapasağlam
scroll bozulma sorunu kronik bir sorun ve çoğunlukta oluyor sizde olmaması başkasında olmayacağı anlamına gelmez.Tamam da sen sorun yasadin diye mouse kotu olmuyor ki yanalim. Ben 1 senedir kullaniyorum en ufak sorunu yok. Napcaz şimdi. Ayrica aldigin her urunde bu tur arizalar olabilir adamlar boşuna 2 yil garanti vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lol mü oynuyon da duvardan duvara atiyon