🔥İndirim (Temu) 240mm sıvı soğutma 1000tl (Risk)

Bence riske değmez ya

İyi sıvılar pahalı dandik sıvılar motordaki contayi patlatiyor ve kirec yapiyor elimde parcalanmis 5 adet pompa cpu blok varcooler master corsair buna dahil
Türkiye Petrolleri'nin kırmızı antifiriz suyunu kullandım 2 senedir sorun cikarmadi xd

İlk defa temu dan sipariş verip aldım. 1015 TL geldi 30 TL bonus verdi 985 TL almış oldum umarım gelir :kekw:

Alınmaz gelin ben size sıvı soğutma vereyim garantisiz ama 4 ay kullandım değişimden gelmişti thermaltake th240 argb sorunsuz bu argb pinlerinon plastik kısmı çıktıydı elimde siyah yoktu bende beyaz yapıştırdım oda kasa arka kapakta kalıyo zaten bağlantı kablosuya sorun olmaz kutulu faturada vardı galiba

Beyazı olsa alırım aslında. 800 e geliyor.

890 tl ye geliyor iyi işlemci olsa şansımı denerdim de i3 2120 ile sıvı soğutma kullanmak komik olurdu.

890 tl ye geliyor iyi işlemci olsa şansımı denerdim de i3 2120 ile sıvı soğutma kullanmak komik olurdu.
Ben ilk defa temudan sipariş verdim bana 1015 TL ye geldi. Size nasil uygun fiyat geliyor acaba ? İlk siparişim diyemi anlamadım

Ben ilk defa temudan sipariş verdim bana 1015 TL ye geldi. Size nasil uygun fiyat geliyor acaba ? İlk siparişim diyemi anlamadım
Yüzde 20 indirim ile o fiyata düşürdüm fakat artık yüzde 20 indirim verilmiyor diye biliyorum müşteri hizmetlerinden kredi isterseniz 110 tl kredi vereceklerdir.

ne zaman havaya uçacağı belli olmayan bir setup kurmak istiyorum diyen varsa nokta atışı bir soğutma sistemi almış olur.
bunu yine temu ya da aliexpressten alacağı eski nesil xeon anakart ve işlemci ile kombinlerse malum sonu havai fişek gösterisi şeklinde tezahür edebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,657
Üyeler
185,143
Son üye
keremsinss
Geri