Türkiye Petrolleri'nin kırmızı antifiriz suyunu kullandım 2 senedir sorun cikarmadi xdİyi sıvılar pahalı dandik sıvılar motordaki contayi patlatiyor ve kirec yapiyor elimde parcalanmis 5 adet pompa cpu blok varcooler master corsair buna dahil
kanka ayran koy yıne sorun cıkarmaz calısır ama bi kere bozuldun mu blok kirec tuttun mu conta patladın mı çöpTürkiye Petrolleri'nin kırmızı antifiriz suyunu kullandım 2 senedir sorun cikarmadi xd
Alınmaz gelin ben size sıvı soğutma vereyim garantisiz ama 4 ay kullandım değişimden gelmişti thermaltake th240 argb sorunsuz bu argb pinlerinon plastik kısmı çıktıydı elimde siyah yoktu bende beyaz yapıştırdım oda kasa arka kapakta kalıyo zaten bağlantı kablosuya sorun olmaz kutulu faturada vardı galibaThermalright Peerless Assassin alacaktım temu ya bir bakayım dedim bu ürünü gördüm ama almak çok risk olduğu için karar verip almadım @LoserIl bakıp onay verirse belki şansımı zorlarım bana kredim ve indirimim olduğu için 160tl ye geliyorda normalde 1k ya felan geliyor olması lazım
800 e nasıl geliyor hocamBeyazı olsa alırım aslında. 800 e geliyor.
Ben ilk defa temudan sipariş verdim bana 1015 TL ye geldi. Size nasil uygun fiyat geliyor acaba ? İlk siparişim diyemi anlamadım890 tl ye geliyor iyi işlemci olsa şansımı denerdim de i3 2120 ile sıvı soğutma kullanmak komik olurdu.
Yüzde 20 indirim ile o fiyata düşürdüm fakat artık yüzde 20 indirim verilmiyor diye biliyorum müşteri hizmetlerinden kredi isterseniz 110 tl kredi vereceklerdir.Ben ilk defa temudan sipariş verdim bana 1015 TL ye geldi. Size nasil uygun fiyat geliyor acaba ? İlk siparişim diyemi anlamadım
Teşekkür ederimYüzde 20 indirim ile o fiyata düşürdüm fakat artık yüzde 20 indirim verilmiyor diye biliyorum müşteri hizmetlerinden kredi isterseniz 110 tl kredi vereceklerdir.
%20 indirim kuponu800 e nasıl geliyor hocam