Çözüldü✓ 2.RAM takınca sürekli reeboot atıyor

Reaksiyon skoru
15
PC aldığımda 12 GB ram vardı 4+8 vardı bilgisayar temizledim çalışmadı ram ler ile oynadığımda 8 GB ram ile çalışıyordu 4 takınca reboot atıyordu tekrar temizledim tekrar çalışmadı ramler ile oyandım sadece 4 GB ile çalışıyordu 8i takınca reboot atıyor 4GB ile idare ediyorum ama yetmiyor lütfen yardım pls

mhz ve cl değerleri nedir ve model

PC aldığımda 12 GB ram vardı 4+8 vardı bilgisayar temizledim çalışmadı ram ler ile oynadığımda 8 GB ram ile çalışıyordu 4 takınca reboot atıyordu tekrar temizledim tekrar çalışmadı ramler ile oyandım sadece 4 GB ile çalışıyordu 8i takınca reboot atıyor 4GB ile idare ediyorum ama yetmiyor lütfen yardım pls
tek 8GB lik olanı takınca ne oluyor?

tek 8GB lik olanı takınca ne oluyor?
reboot atıyor bios ekranı gelmeden kapanıyor ve takrar ve tekrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biri HI-LEVEL 8GB 1600MHz cl değerine nereden bakılıyor bilmiyorum biri hem HP hemde Samsung logosu var 4GB 1600MHz şu an sadece 4GB ile çalışıyor cl değerlerine nereden bakılıyor bilmiyorum anakart GİGABYTE H61M-DS2

reboot atıyor bios ekranı gelmeden kapanıyor ve takrar ve tekrar

biri HI-LEVEL 8GB 1600MHz cl değerine nereden bakılıyor bilmiyorum biri hem HP hemde Samsung logosu var 4GB 1600MHz şu an sadece 4GB ile çalışıyor cl değerlerine nereden bakılıyor bilmiyorum anakart GİGABYTE H61M-DS2
8GB Lik RAM'in pinlerini silgi ile temizlermisiniz hafifçe?

4GB lik olan 11.0 yazıyor 8 bilmiyorum

Temizledim 4GB beraber mi takayım yoksa sadece 8 mi takayim

Hocam çok sağol 2 sini beraber takınca çalışmadı ama sadece 8 le çalıştı ohh beee

Son düzenleme:
4GB lik olan 11.0 yazıyor 8 bilmiyorum

Temizledim 4GB beraber mi takayım yoksa sadece 8 mi takayim

Hocam çok sağol 2 sini beraber takınca çalışmadı ama sadece 8 le çalıştı ohh beee
sorun değil hocam sağlıcakla kalın.

bırak farklı markaları, aynı markanın aynı model kodlu ramini alsan bile farklı die çıkabiliyor ve uyumsuz oluyor.

Kısaca öyle çorba yaparsan yaşadığın normal.

bırak farklı markaları, aynı markanın aynı model kodlu ramini alsan bile farklı die çıkabiliyor ve uyumsuz oluyor.

Kısaca öyle çorba yaparsan yaşadığın normal.
düzgün çalışıyordu temizledikten sonra böyle olmuştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,931
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri