kozkanat
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
o gelmiyor nasıl geliyor onu da anlamadım milletin yan hesaplarına gelmiş%99 indirime denk gelirseniz 28 TL'ye alabiliyorsunuz halen
o gelmiyor nasıl geliyor onu da anlamadım milletin yan hesaplarına gelmiş%99 indirime denk gelirseniz 28 TL'ye alabiliyorsunuz halen
öhhhh o netamamen şans işi bana 4. kez falan geliyor yan hesabım bile yok keşke atılabilse başkalarına
Acaba hesaba girip girmemek promosyon gelmesini etkiliyor mu mesela siz yan hesabiniza sık mı giriyorsunuz? Çünkü bana %99 indririm firsati veren promosyon benim hiç girmediğim bir hesabima gelditamamen şans işi bana 4. kez falan geliyor yan hesabım bile yok keşke atılabilse başkalarına
ben 2, 3 gündür girmedim bildirim olarak 4 tane promosyon geldi olabilirArkadaşlar benim yan hesabima %99 indirim atmiş ama ben gormemistim bunun suresini uzatabilir miyim musteri temsilcilerine yazsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acaba hesaba girip girmemek promosyon gelmesini etkiliyor mu mesela siz yan hesabiniza sık mı giriyorsunuz? Çünkü bana %99 indririm firsati veren promosyon benim hiç girmediğim bir hesabima geldi
hocam bu indirim dediiniz pembe ? indirim mi%99 indirime denk gelirseniz 28 TL'ye alabiliyorsunuz halen
bende 0 tl yazıyor %100 indirim iki tane bedava ürün seçtiriyor sonra 600 lirayı geçene kadar ürün seçtiriyor bu indirimden mi bahsediyorsunuz%99 indirim yazıyor direkt hocam 2 tane ürün seçip 7 tane daha ürün seçtiğiniz indirim
0 tl olan değil hocam ama ondan da denk gelebilir klavye direkt olarak %99 indirimle 28 TL'ye ekleniyor ben 0 tlde hiç denk gelmedim klavyeyebende 0 tl yazıyor %100 indirim iki tane bedava ürün seçtiriyor sonra 600 lirayı geçene kadar ürün seçtiriyor bu indirimden mi bahsediyorsunuz
0 tl de hiç iyi pahalı ürün göstermiyor ya 4 tane hesaptan alıişveriş yaptım %99 u hiç görmedim0 tl olan değil hocam ama ondan da denk gelebilir klavye direkt olarak %99 indirimle 28 TL'ye ekleniyor ben 0 tlde hiç denk gelmedim klavyeye
aynen işte bende onu yaşadım %99da epey pahalı ürün çeşidi var bende 5 tane sepet almama rağmen üstte konusu geçen 600 tl krediyi hiç görmemiştim0 tl de hiç iyi pahalı ürün göstermiyor ya 4 tane hesaptan alıişveriş yaptım %99 u hiç görmedim
o 600 tl dümen geçmiş siparişin olunca 500 liralıkğını tamamladın diyor. 600 tl kredi için yeni sipariş vermeni istiyor. sipariş verdiğin tutarın yüzde 4 ü 38 tl olması lazım yani 950 liralık sipariş vermen gerekiyor. Ayrıca gelen kredi iadesini çekemiyorsun sanırım. Normalde hesaptaki kredi banka hesabına çekilebiliyor bilginize bunun için müşteri hizmetlerine yazmanız gerekiyor. Ama 1000 tl sipariş verip 600 tl kredi aldığımızda çekebiliyor muyuz bilmiyorumaynen işte bende onu yaşadım %99da epey pahalı ürün çeşidi var bende 5 tane sepet almama rağmen üstte konusu geçen 600 tl krediyi hiç görmemiştim
ben çekmeyip direkt ürün almıştım ama çekilebiliyorsa epey iyio 600 tl dümen geçmiş siparişin olunca 500 liralıkğını tamamladın diyor. 600 tl kredi için yeni sipariş vermeni istiyor. sipariş verdiğin tutarın yüzde 4 ü 38 tl olması lazım yani 950 liralık sipariş vermen gerekiyor. Ayrıca gelen kredi iadesini çekemiyorsun sanırım. Normalde hesaptaki kredi banka hesabına çekilebiliyor bilginize bunun için müşteri hizmetlerine yazmanız gerekiyor. Ama 1000 tl sipariş verip 600 tl kredi aldığımızda çekebiliyor muyuz bilmiyorum