Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
600 krediyi tek sipariste alabilmek icin o sayfadan vergi dahil olmadan 950 tllik sepet olusturmaniz lazim.
Yok arkadaş 10:40tan beri konuşuyorum 3 kişi birbirine yönlendirdi hiçbir türlü soruya cevap yok. Zaten offer saat 1'de bitiyor. 5 dk kala deneyeyim yine de. Para boşa gidecek 2 hafta ama neyse.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Yok arkadaş 10:40tan beri konuşuyorum 3 kişi birbirine yönlendirdi hiçbir türlü soruya cevap yok. Zaten offer saat 1'de bitiyor. 5 dk kala deneyeyim yine de. Para boşa gidecek 2 hafta ama neyse.
bende hocam bende neyse denemekten zarar gelmez umarim sizinki olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
bende hocam bende neyse denemekten zarar gelmez umarim sizinki olur.
Dediklerine göre olmayacak ama o son ekrandaki yazı da gayet kasıtlı yani. Algoritmasının toplam fiyat üzerinden değerlendirme yapıp ona göre 950 altı bir yazı üstü başka yazı yazması..

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Dediklerine göre olmayacak ama o son ekrandaki yazı da gayet kasıtlı yani. Algoritmasının toplam fiyat üzerinden değerlendirme yapıp ona göre 950 altı bir yazı üstü başka yazı yazması..
Valla sunlar kampanyada her turlu hakka sahip olmasa oyle dava acarsinki ben heralde yaninda aldigim urunu iptal edicem klavye 820 TL'ye okey gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Valla sunlar kampanyada her turlu hakka sahip olmasa oyle dava acarsinki ben heralde yaninda aldigim urunu iptal edicem klavye 820 TL'ye okey gibi.
Aldım ve sizdeki gibi vergisizden puan verdi, iptal ettim hepsini. Videoya çektim, yarın tekrar dispute açıp göstericem. Bi yere de varmayacak zaten.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Aldım ve sizdeki gibi vergisizden puan verdi, iptal ettim hepsini. Videoya çektim, yarın tekrar dispute açıp göstericem. Bi yere de varmayacak zaten.
hicbir yere varmayacagini bildigim icin bende ugrasmayacagim. diger urunu iade ettim 810 TL'ye klavyeyi aldim. baska hesaptanda %20 kupon ve krediyle 700 e bir tane daha alicam. yani yaklasik 100 tl pahaliya gelecek ve yaninda alabilecegim 200 300 tllik urunler gidecek. bundan sonra olsemde temudan siparisten sonra gelecek indirim icin siparis vermem artik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
hicbir yere varmayacagini bildigim icin bende ugrasmayacagim. diger urunu iade ettim 810 TL'ye klavyeyi aldim. baska hesaptanda %20 kupon ve krediyle 700 e bir tane daha alicam. yani yaklasik 100 tl pahaliya gelecek ve yaninda alabilecegim 200 300 tllik urunler gidecek. bundan sonra olsemde temudan siparisten sonra gelecek indirim icin siparis vermem artik.
Çinliler adamı gerçekten her dönüşte mal yerine koyuyor.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Vergili niye olsun sepet tutarına bakılır her zaman zaten
Hocam çünkü vergili fiyat 950 nin altındayken almak için hızlanın yazıyor. Vergili fiyat 950 yi geçince alacaksınız yazıyor. Bu yüzden arkadaşla denedik ve olmadı.

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Özkan Kezer
Kupon vs bitti sanırım. Şu an ne kadara alınabiliyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru