Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hocam benim attığım ss doğru mu? şimdi ne yapmam gerekiyor
Hocam muhtemelen vergisiz fiyatı kastettiler ancak her türlü dolandırıcılığa girer bu desteğe yazıp biraz tehditkâr dille konuşmayı deneyebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

seninki olmaz kardeşim 950ye gelmemişsin bile, almak için hızlanın yazıyor alacaksın yazmıyor
Evet orası da doğru yinede bi müşteri desteğe yazmakta fayda var belki bir etkisi olur

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Ben vazgeçiyorum almak istemiyorum ya valla sıkıldım.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
supportla kavga ediyorum şuan niye öyle yazıyor o zaman diye, bakalım
valla ayakta dolandirildik. siparis 970 tl idi vergiyle 110 kupon uyguladim 860 odedim. acaba kupondan mi diye dedim ama vergisiz fiyatin %4 unu vermis zaten. vergisiz fiyat 606,78 verdigi kredide 24,27 tam yuzde 4une denk geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
valla ayakta dolandirildik. siparis 970 tl idi vergiyle 110 kupon uyguladim 860 odedim. acaba kupondan mi diye dedim ama vergisiz fiyatin %4 unu vermis zaten. vergisiz fiyat 606,78 verdigi kredide 24,27 tam yuzde 4une denk geliyor.
wincredit menüsünde nasıl kupon uyguladınız hocam izin vermiyor ki

supporta misleading, hatta scam bu kardeşim üst yetkiline bağla dedim bekliyorum

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
wincredit menüsünde nasıl kupon uyguladınız hocam izin vermiyor ki

supporta misleading, hatta scam bu kardeşim üst yetkiline bağla dedim bekliyorum
kredi hocam beynim yandi 110 tl kredi

iade edeyim mi sizce simdi ?

bu sefer dolandiran taraf ben olup verdikleri krediyi karta isteyecegim sanirim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
kredi hocam beynim yandi 110 tl kredi

iade edeyim mi sizce simdi ?

bu sefer dolandiran taraf ben olup verdikleri krediyi karta isteyecegim sanirim
Support vergi hariç harcamanız lazım o kadar dedi. Sonra buraya demin attığım ssi gösterip bu açıkça "promise to get" diyor ne alaka diyorum yok kurallar vergiyi dahil etmiyor zart zurt diyor. Bu benim sorumun cevabı değil o sayfa neden yalan yere öyle gösteriyor diyorum yine cevaplayamıyor. En son supervisora gönder dedim expert team'e consult edicem bekle dedi.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan Kavak
Support vergi hariç harcamanız lazım o kadar dedi. Sonra buraya demin attığım ssi gösterip bu açıkça "promise to get" diyor ne alaka diyorum yok kurallar vergiyi dahil etmiyor zart zurt diyor. Bu benim sorumun cevabı değil o sayfa neden yalan yere öyle gösteriyor diyorum yine cevaplayamıyor. En son supervisora gönder dedim expert team'e consult edicem bekle dedi.
bende bekliyorum cevaplarini hocam olmazsa sadece yaninda aldigim urunu iade edicem klavye 810a gelir ya da hepsini iade ederim.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
John Smith
Vergisiz 600-650 lira civarında bana da "promise to get" yazmıştı geçen. İyi ki oltaya gelmemişim:(

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
bende bekliyorum cevaplarini hocam olmazsa sadece yaninda aldigim urunu iade edicem klavye 810a gelir ya da hepsini iade ederim.
Tamı tamına 1 saatlik soru dodgelamanın ardından adama alakasız şeyler söyleyip durduğunu, hatayı kabul etmeyi reddettiğini ve tekrar daha yüksek rütbe birine bağlamasını istediğimi söyleyince birebir expert team'le görüştüreceğim bekle dedi. Gelişme oldukça yazacağım. Konuyu da kirletiyorum kusura bakmayın ama..

Altan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Altan D.
yüzde 99 indirim yazan kupon mesajlarda nasıl gözüküyor ss atabilecek var mı

Top Bottom