Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
o gelmiyor nasıl geliyor onu da anlamadım milletin yan hesaplarına gelmiş
tamamen şans işi bana 4. kez falan geliyor yan hesabım bile yok keşke atılabilse başkalarına

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
Arkadaşlar benim yan hesabima %99 indirim atmiş ama ben gormemistim bunun suresini uzatabilir miyim musteri temsilcilerine yazsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamen şans işi bana 4. kez falan geliyor yan hesabım bile yok keşke atılabilse başkalarına
Acaba hesaba girip girmemek promosyon gelmesini etkiliyor mu mesela siz yan hesabiniza sık mı giriyorsunuz? Çünkü bana %99 indririm firsati veren promosyon benim hiç girmediğim bir hesabima geldi

Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Arkadaşlar benim yan hesabima %99 indirim atmiş ama ben gormemistim bunun suresini uzatabilir miyim musteri temsilcilerine yazsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba hesaba girip girmemek promosyon gelmesini etkiliyor mu mesela siz yan hesabiniza sık mı giriyorsunuz? Çünkü bana %99 indririm firsati veren promosyon benim hiç girmediğim bir hesabima geldi
ben 2, 3 gündür girmedim bildirim olarak 4 tane promosyon geldi olabilir

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
%99 indirim yazıyor direkt hocam 2 tane ürün seçip 7 tane daha ürün seçtiğiniz indirim
bende 0 tl yazıyor %100 indirim iki tane bedava ürün seçtiriyor sonra 600 lirayı geçene kadar ürün seçtiriyor bu indirimden mi bahsediyorsunuz

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bende 0 tl yazıyor %100 indirim iki tane bedava ürün seçtiriyor sonra 600 lirayı geçene kadar ürün seçtiriyor bu indirimden mi bahsediyorsunuz
0 tl olan değil hocam ama ondan da denk gelebilir klavye direkt olarak %99 indirimle 28 TL'ye ekleniyor ben 0 tlde hiç denk gelmedim klavyeye

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
0 tl olan değil hocam ama ondan da denk gelebilir klavye direkt olarak %99 indirimle 28 TL'ye ekleniyor ben 0 tlde hiç denk gelmedim klavyeye
0 tl de hiç iyi pahalı ürün göstermiyor ya 4 tane hesaptan alıişveriş yaptım %99 u hiç görmedim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
0 tl de hiç iyi pahalı ürün göstermiyor ya 4 tane hesaptan alıişveriş yaptım %99 u hiç görmedim
aynen işte bende onu yaşadım %99da epey pahalı ürün çeşidi var bende 5 tane sepet almama rağmen üstte konusu geçen 600 tl krediyi hiç görmemiştim

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
aynen işte bende onu yaşadım %99da epey pahalı ürün çeşidi var bende 5 tane sepet almama rağmen üstte konusu geçen 600 tl krediyi hiç görmemiştim
o 600 tl dümen geçmiş siparişin olunca 500 liralıkğını tamamladın diyor. 600 tl kredi için yeni sipariş vermeni istiyor. sipariş verdiğin tutarın yüzde 4 ü 38 tl olması lazım yani 950 liralık sipariş vermen gerekiyor. Ayrıca gelen kredi iadesini çekemiyorsun sanırım. Normalde hesaptaki kredi banka hesabına çekilebiliyor bilginize bunun için müşteri hizmetlerine yazmanız gerekiyor. Ama 1000 tl sipariş verip 600 tl kredi aldığımızda çekebiliyor muyuz bilmiyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
o 600 tl dümen geçmiş siparişin olunca 500 liralıkğını tamamladın diyor. 600 tl kredi için yeni sipariş vermeni istiyor. sipariş verdiğin tutarın yüzde 4 ü 38 tl olması lazım yani 950 liralık sipariş vermen gerekiyor. Ayrıca gelen kredi iadesini çekemiyorsun sanırım. Normalde hesaptaki kredi banka hesabına çekilebiliyor bilginize bunun için müşteri hizmetlerine yazmanız gerekiyor. Ama 1000 tl sipariş verip 600 tl kredi aldığımızda çekebiliyor muyuz bilmiyorum
ben çekmeyip direkt ürün almıştım ama çekilebiliyorsa epey iyi

Top Bottom