Playstation 5 Pro Bence Alınmamalı

ozgurbey1

80+
Reaksiyon skoru
238
Aslında videoda anlattım ancak izlemek istemeyenler için, geçtiğimiz cadılar bayramında 400 euro $ bandında yurtdışında satıldı.
Türkiye de kasım bindirimlerinde pardon indirimlerinde 50K ile giriş yaptı neredeyse 1.5k dolar
Biz daha çok maaş alıyoruz haberimiz mi yok? markalardan ps5 proyu alan link bırakmak için övüp övüp oh geçiyor.
Bizede aynı teklifler geliyor biz eşeğiz galiba yapmıyoruz. Ekonomik sorunlar var sürekli yeni bir ürün almak imkansız ve bana göre bir genç, bir çocuk için bunlar ihtiyaç insanları yanlış yönlendirip hayallerini çalmak iyi bir şey yok.

Yd 2el 20 25 e buluruz alır geçeriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 5 ay a

Aslında videoda anlattım ancak izlemek istemeyenler için, geçtiğimiz cadılar bayramında 400 euro $ bandında yurtdışında satıldı.
Türkiye de kasım bindirimlerinde pardon indirimlerinde 50K ile giriş yaptı neredeyse 1.5k dolar
Biz daha çok maaş alıyoruz haberimiz mi yok? markalardan ps5 proyu alan link bırakmak için övüp övüp oh geçiyor.
Bizede aynı teklifler geliyor biz eşeğiz galiba yapmıyoruz. Ekonomik sorunlar var sürekli yeni bir ürün almak imkansız ve bana göre bir genç, bir çocuk için bunlar ihtiyaç insanları yanlış yönlendirip hayallerini çalmak iyi bir şey yok.

ulkemizi bos verde direk sony-nin fiyatlandirmasi mantiksiz ps4 ilk ciktiginda 400 dolara cikmisti pro da ayni sekilde 400 dolara cikti ama ps5 500 dolara yani 100 dolar daha pahali cikmti ve ustune pro amerikada 700 dolar avrupada 800 euro yani 850 dolar civari cikti ki cok mantiksiz bir fiyat aradaki performans farkina degmez ps4 pro bile 3 kat daha fazla gpu gucu sunarken ps 5 pro da sadece 2 kat ama daha fazla fiyat istemesini biliyorlar

Ekran görüntüsü 2024-11-13 100532.png

Tahmini olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Gördüğünüz üzere korkunç bir vergi tablomuz var ülke olarak.

Standart bir PS kullanıcısının alacağı cihaz değil.

niye alınmıyor yurtdışından kendin alırsan vergi iadesi ile 23 bine geliyor sahibindenden alırsna 35 e geliyor 35 e ok cihaz

niye alınmıyor yurtdışından kendin alırsan vergi iadesi ile 23 bine geliyor sahibindenden alırsna 35 e geliyor 35 e ok cihaz
Nasıl 23 e geliyor daha yeni aldım 29 a geldi

yd harici alınmaz

Geri