YØNDAİME
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 230
Kafa ağrıtacak bir kulaklık değil zaten hafif menteşelerini açarak kullan yoksa kırılabilir ses performansı olarak oyunda kullanacaksan ses kasma konusunda yetersiz onun harici güzelyoutube da incelemesini izliyordum herkes gıcırdıyor 1 2 saat sonra kafa ağrıtıyor tuşları bozuluyor diyor bunlar doğrumu
barracuda yerine iyi bir kulaklık varmı aynı fiyatta
oyun için alıyordum oyun için muadili bir kulaklık varmıdırKafa ağrıtacak bir kulaklık değil zaten hafif menteşelerini açarak kullan yoksa kırılabilir ses performansı olarak oyunda kullanacaksan ses kasma konusunda yetersiz onun harici güzel
Kaça alıyorsun şuan çünkü indirimde 2000TL ye satılmıştı.oyun için alıyordum oyun için muadili bir kulaklık varmıdır
cloud 3 wireless vardı 2 gün önce 3800e almıştım amazondan ona bakmanı öneririm şuanki fiyatını bilmiyorum amazondan almak her zaman daha iyi olur bu arada3200 3500 max bütçe daha ucuz iyiler varsa veya kablolu güzel kulaklıklar varsa onlarda olur
Gecen indirimden alanlar sari sitede vrya baska yerlerde satiyorlar onlardan birsi de benim mesela.Bu arada wireless sart degilse cloud 3 alin daha iyi olur sizin icin3200 3500 max bütçe daha ucuz iyiler varsa veya kablolu güzel kulaklıklar varsa onlarda olur
cloud 3 den daha iyisi varmı peki kablolu olarak oyun için müzik için almışken en iyisini alayım bari corsair hs80 var onuda öneriyorlarGecen indirimden alanlar sari sitede vrya baska yerlerde satiyorlar onlardan birsi de benim mesela.Bu arada wireless sart degilse cloud 3 alin daha iyi olur sizin icin
Hs80 aktif olarak kullanıyorum sadece oyun icinse cloud 3 fakat genel kullanım içinse hs80cloud 3 den daha iyisi varmı peki kablolu olarak oyun için müzik için almışken en iyisini alayım bari corsair hs80 var onuda öneriyorlar