PixelNinja
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Hocam bu satım dediğiniz oyun içi mi yoksa Cidden CS itemleri gibi gerçek parayla mı satılıyor bu şeyler?Pegassi Torero satan varsa bana Ls car meet te satabilir mi rica etsem?
Alıntıyı görüntüle
İtem değil hocam bu araba zamanında gelmiş oyuna sonra kaldırmışlar sadece olanlardan car meet te satarsa alabiliyorum, o yüzden istiyorum.Hocam bu satım dediğiniz oyun içi mi yoksa Cidden CS itemleri gibi gerçek parayla mı satılıyor bu şeyler?
bende var sanırım ama nasıl satacağımı bilmiyorumİtem değil hocam bu araba zamanında gelmiş oyuna sonra kaldırmışlar sadece olanlardan car meet te satarsa alabiliyorum, o yüzden istiyorum.
ls car meet te satabiliyosunuz nickiniz nedir ekleyeyimbende var sanırım ama nasıl satacağımı bilmiyorum
peki arabanın bende olup olmadığına nerden bakabilirimls car meet te satabiliyosunuz nickiniz nedir ekleyeyim
bekliyorumpeki arabanın bende olup olmadığına nerden bakabilirim
UnderGoingg at arkadaşlıkoyunda mechaniği arayarak tek tek garajlarınıza bakıp isimden bulabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bekliyorum
atıyorum hocamUnderGoingg at arkadaşlık
denemedim ama keyfe kederdir fiyat belirlemefiyatı kim belirliyor? alındıgı fiyatamı satılabiliyor?
yokmuşoyunda mechaniği arayarak tek tek garajlarınıza bakıp isimden bulabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bekliyorum