AULA F75 KLAVYE ISIK YANIYOR AMA CALISMIYOR

Reaksiyon skoru
5
yeni aldigim daha bugun gelen aula f75 klavyem calismiyor isik yaniyor ama hicbir sekilde yazi yazamiyorum ayni sorunu yasayan var mi kablolu ve kablosuz 2 turlu de calismiyor

Fn+w tuşu ile Windows moduna alıp bir deneyin eğer o olmazsa fn+esc basarak klavyeye reset atabilirsiniz bir deneyin olur belki

zortingen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aula f75 övemye devam mı beyler? :D
Kflwndks kafana yazık Bugatti Ferrari Lamborghini de de sorun oluyor tüm arabalarını geri çağırıp topluyorlar şimdi bu markalar kötü mü olmuş oluyo 😃

zortingen

aula f75 övemye devam mı beyler? :D
amacin yardim etmek degilse bos yazi yazma kaybol

Aula f75 driver yaz epomakerın sitesinden kur
zaten kurulu ilk klavye geldiginde sorunsuz calisiyordu son 1-2 saatdir boyle neden oldu bilmiyorum kitlendi sanirim ama nasil duzelticegimi bilmiyorum youtubedan baktigim videolardaki adimlari yaptigimda duzelmedi

zaten kurulu ilk klavye geldiginde sorunsuz calisiyordu son 1-2 saatdir boyle neden oldu bilmiyorum kitlendi sanirim ama nasil duzelticegimi bilmiyorum youtubedan baktigim videolardaki adimlari yaptigimda duzelmedi
Firmaware kurmayi dene

Firmware*

birinin yardım edebileceğini düşünüyorsan sorun sende düzgün konuş

geçmiş olsun

Geri