4000-5000₺ Erkek Kışlık Bot Önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
592
Beyler Selam Kış geldi malum ankara ayazını bilirsiniz 4-5K arası güzel sıcak tutan rahat olan mümkünse suya karşı dayanıklı olan şık bir bot arıyorum hiç öneriniz varmıdır bu konuda hiç bilgim yok.

harley davidson ve cat bakabilirsin kampanyalı şuan fiyatları 2500 tl civarı fiyatlar

Clemente veya gibson modellerine bakabilirsin deri sevmiyorum ben yürüme oturma kaynaklı çatlak oluşabiliyor

Bütçeniz yüksek Merrell markasına göz atabilirsiniz
hocam sevdiğiniz beğendiğiniz model varmidir? Link atarmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kendim Harleyin Gibson modelini kullanıyorum hem kaba durmuyor ve şık.. Taş gibi bot sağlam baya birazcık ağır ama alışmak gerekli
Hocam ne önerirsiniz? Birde alırken 1 numara yüksek almama gerek varmi? 42.5 ayağım

Clemente veya gibson modellerine bakabilirsin deri sevmiyorum ben yürüme oturma kaynaklı çatlak oluşabiliyor
anladım hocam mantıklı

hocam sevdiğiniz beğendiğiniz model varmidir? Link atarmisiniz

Hocam ne önerirsiniz? Birde alırken 1 numara yüksek almama gerek varmi? 42.5 ayağım

anladım hocam mantıklı
ben tüm markalarda 43 giyiyorum Adidasta sadece 44 giyiyorum Bot 43 numara tam oldu 43 alabilirsin

yinede mağazada deneyip internetten alman mantıklı olabilir

yinede mağazada deneyip internetten alman mantıklı olabilir
Hocam avmlere gideceğim ama nerde ne var bilmiyorum o yüzden internet söylesemmi diyorum eğer sizin beğendiğiniz bir model varsa sizlere güvenip alacağım bu form bu zamana kadar hiç üzmedi

ben tüm markalarda 43 giyiyorum Adidasta sadece 44 giyiyorum Bot 43 numara tam oldu 43 alabilirsin
Anladım hocam saolun

Hocam avmlere gideceğim ama nerde ne var bilmiyorum o yüzden internet söylesemmi diyorum eğer sizin beğendiğiniz bir model varsa sizlere güvenip alacağım bu form bu zamana kadar hiç üzmedi

Anladım hocam saolun
boynerde bulabilirsin ben boynerden almıstım

Geri