Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,198
merhaba 2 aydır bu takıntım var eskiden yoktu mesela bir oyun indiriyorum oyunu beğenmeyip siliyorum veya bir şey yüklüyorum kaldırıyorum ve kalıntı dosya kaldığını düşünüp depolamayı yiyor diye format atıyorum nerdeyse 1 ay içinde 40 kere format atmışımdır bu düşüncemden dolayı nasıl düzeltirim sürekli kalıntı dosya kaldı diye format atıp duruyorum

İtibar etmeyin bu vesvesenize. Kalsa bile save dosyası falan kalıyordur belki o kadar. Shift+Delete yapıyorsanız tamamdır.

Kalıntı dosyalardan en çok depolama yiyen kullanıcı dosyaları appdata local klasörünün içindeki program dosyalarıdır. Sadece onları düzenli olarak temizlerseniz depolamadan yiyecek bir şey kalmaz.

merhaba 2 aydır bu takıntım var eskiden yoktu mesela bir oyun indiriyorum oyunu beğenmeyip siliyorum veya bir şey yüklüyorum kaldırıyorum ve kalıntı dosya kaldığını düşünüp depolamayı yiyor diye format atıyorum nerdeyse 1 ay içinde 40 kere format atmışımdır bu düşüncemden dolayı nasıl düzeltirim sürekli kalıntı dosya kaldı diye format atıp duruyorum
Kaldıracağın oyunu veya herhangi bir şeyi bu uyguluma ile kaldır regedit dosyasına kadar siliyor. Yine de içim rahat olmaz dersen de Wiztree ile hangi dosya ne kadar yer kaplıyor detaylı olarak bakabilirsin.

İtibar etmeyin bu vesvesenize. Kalsa bile save dosyası falan kalıyordur belki o kadar. Shift+Delete yapıyorsanız tamamdır.
shift deleteyi bilmiyorum hocam genelede steam veya xbox kullanıyorum oyunları oradaki kaldır tuşundan kaldırırım shift delete dediğiniz ne oluyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaldıracağın oyunu veya herhangi bir şeyi bu uyguluma ile kaldır regedit dosyasına kadar siliyor. Yine de içim rahat olmaz dersen de Wiztree ile hangi dosya ne kadar yer kaplıyor detaylı olarak bakabilirsin.

hocam birşeyi kaldırmak için 3. parti program kullanmak istemiyorum ama yine de sağolun

sorunu anca kendinizle inatlaşarak çözebilirsiniz bence

Aynı şey bendede var şimdi gidip win 10a geri dönücem cod da düşük fps verdiği için hahaha

sorunu anca kendinizle inatlaşarak çözebilirsiniz bence
evet gerçekten sıkıldım artık format atmaktan artık o kadar çok attım ki adımları ezberledim gözüm kapalı yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şey bendede var şimdi gidip win 10a geri dönücem cod da düşük fps verdiği için hahaha
çok kötü bir şey hocam ben bırakmak istiyorum artık oyun keyfim gitti bu yüzden

hocam gidin oynamadığınız oyun olsun falan indirin sonra sillin ve format atmayın kendinizle inatlaşın
öyle yapacağım hocam sağolun takıntıyı aşmam lazım şimdi microsoft flight simülatör 2024 yüklemiştim beğenmedim sildim böyle böyle aşıcam 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,913
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri