kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 854
Kalmadı ki stokta*Hocam klavye bana 2gün önce geldi test ediyorum bir şey söylemem gerekirse bütçeniz varsa 5_6 tane alın çok kaliteli
Kalmadı ki stokta*Hocam klavye bana 2gün önce geldi test ediyorum bir şey söylemem gerekirse bütçeniz varsa 5_6 tane alın çok kaliteli
Kaça sattınız1 beyaz 2 gün önce satıldı kaldı 2 beyaz 2 siyah![]()
yardımcı olabilecek var mı?klavyenin rgb'si nasıl ayarlanıyor?
Aylık 5 sipariş hakkı 5 farklı sipariş için tek siparişte 10 tane farklı ürün alabilirsin sınır vergi hariç 30 euroArkadaşlar merhaba,
önceki 3 siparişimin üstüne anlık stoğu açılan F75 klavye siparişi verdim.
Önceki siparişlerim Türkiye'ye giriş yaptı gümrük işlemi bitti.
Aylık 5 sipariş hakkım var diye 2. siparişteki 3. uyduruk ürünü iptal edip 2 ürüne düşürdüm. Yalnız 2 ürünün fiyatı 1133 TL tuttu. Temu ödemeyi kabul etti. 1050 TL yasal sınır zımbırtısına takılır mı? Var mı bu alışverişlerimde sıkıntı çıkaracak bir şey?
Alıntıyı görüntüle
yazılımından veya multimedya tuşundan yapabilirsin ses açıp kapatıyorsa 3 saniye basılı tut çevirdiğinde parlaklığı tıkladığında rgb modunu değiştiriryardımcı olabilecek var mı?
bitmis17 adet stok gelmiş koşun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siyahından hala tık yok
vergiyle 1133 olduğu için sıkıntı yok ham fiyat üzerinden 1050yi geçmicek temu zaten geçersen seni uyarıyor merak etmeArkadaşlar merhaba,
önceki 3 siparişimin üstüne anlık stoğu açılan F75 klavye siparişi verdim.
Önceki siparişlerim Türkiye'ye giriş yaptı gümrük işlemi bitti.
Aylık 5 sipariş hakkım var diye 2. siparişteki 3. uyduruk ürünü iptal edip 2 ürüne düşürdüm. Yalnız 2 ürünün fiyatı 1133 TL tuttu. Temu ödemeyi kabul etti. 1050 TL yasal sınır zımbırtısına takılır mı? Var mı bu alışverişlerimde sıkıntı çıkaracak bir şey?
Alıntıyı görüntüle
tek siparişimde 13 tane ürün var yani geçmez mi şimdiAylık 5 sipariş hakkı 5 farklı sipariş için tek siparişte 10 tane farklı ürün alabilirsin sınır vergi hariç 30 euro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazılımından veya multimedya tuşundan yapabilirsin ses açıp kapatıyorsa 3 saniye basılı tut çevirdiğinde parlaklığı tıkladığında rgb modunu değiştirir