COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,283
Ben de korona bittikten sonra gidicem fitness a inşallah.Dostum haftada 3 kere antreman full yani. 1:30 saat.
Pazar günü tek kosu
Ben de korona bittikten sonra gidicem fitness a inşallah.Dostum haftada 3 kere antreman full yani. 1:30 saat.
Pazar günü tek kosu
Ya abi bak sen ülkenin başına geçsen sende öyle olmasını istersin yani şimdi o adam ülkemizi temsil ediyor.olabilir bence yani vatandaşların altında 2 3 araba olduğunu düşünürsekErdoğancılar dimi benide vatan haini yaptılar 2 dk da neden mi ? rte bey bi yerden bir yere giderken 20 tane ağır zırhlı cadillac, 5 tane ağır zırhlı mercedes S serisi, 2 tane transporter, 5 tane vw passat, ford connectleri unutmamak lazım birde 10 15 tane bmw s1000rr yunus polislerindeki motorlardan yani lan yazık günah o kadar vergi bir arada olur mu beaaaa
Dostum saglik önemli.Ben de korona bittikten sonra gidicem fitness a inşallah.
Neyi?2020 Sonunda Seçim olacak görürsünüz.
SecimiNeyi?
T büyükne diyorsunuz lan vatan hainleri türkiye cennet (!)
tamamda seçimde neyi göreceğizSecimi
SonucuT büyük
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamamda seçimde neyi göreceğiz![]()
Beklentilerin nedir peki?Sonucu
2 yıldır ne kola içiyorum ne cips yiyorum ne çaya şeker atıyorum tek hayatım da yazın dondurma var başka bir şey yok ama şu kiloların ben nasıl geldiğini anlayamıyorum ya.Dostum saglik önemli.
70% yemek dikkat edicen
30% spor
Yani hayvan gibi spor yapsan. Yine faydasi etmez. Yemek dikkat edicem. Yag seker chips schoko olmicak