Alakası yokarkadaşlar iktidar değişince dolar düşecekmi sizce ?
Dostum o dedin bölgede kas cikmasi icin. Füzülü yag orani indirmen gerek. Yani 8-13% yag oranda kaslar görünür veya görünmeye baslar.Konu eurodan kaslara geçti neyse karın kası kaç haftadan sonra çıkıyor karın kası hangi hareketle yapılıyor ?
Senin dna veya Hormon öyle dostum. Ama spor yap. Protein cok ye2 yıldır ne kola içiyorum ne cips yiyorum ne çaya şeker atıyorum tek hayatım da yazın dondurma var başka bir şey yok ama şu kiloların ben nasıl geldiğini anlayamıyorum ya.
Şey abi hamur işi de etkiler mi kiloyu biraz hamur işi seviyorum da .Dostum o dedin bölgede kas cikmasi icin. Füzülü yag orani indirmen gerek. Yani 8-13% yag oranda kaslar görünür veya görünmeye baslar.
Bende yag orani 8.4%. Eskiden 7%.
Her cesit antreman var o bllge icin. Youtube bak bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin dna veya Hormon öyle dostum. Ama spor yap. Protein cok ye
Isim olmaz reis. Günah.Gurbetteki Türklerde dövme olur sizde yok inanılmaz
Helal olsun sana kralIsim olmaz reis. Günah.
Bide sevmem
İktidarın değismemesi sonra ülke nüfüsünün 50 milyona düştüğüBeklentilerin nedir peki?
Redbul kanatlandırıDolar-Euro uçuyor dolar 7 ye dayandı euro 8,20 ne olacak arkadaş hayat bizim için her gün pahalılaşıyor alım gücümüz her geçen gün eriyor Türk lirası değer kaybediyor...
Yav yok be kendime ağır zırhlı s serisi mercedes alırım 5 tane yunus 5 tane cadillac yeterYa abi bak sen ülkenin başına geçsen sende öyle olmasını istersin yani şimdi o adam ülkemizi temsil ediyor.olabilir bence yani vatandaşların altında 2 3 araba olduğunu düşünürsek
Ohhh hemde fena halde.Şey abi hamur işi de etkiler mi kiloyu biraz hamur işi seviyorum da .