🔥İndirim I5 12400F RTX 4060 Ti 16 GB | DDR5 26.849 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,362
RX 7700 XT sistemlere bütçesi yetmeyen varsa güzel sistem. RTX 4060 Ti 16 GB ekran kartı, DDR5 RAM ve 1 TB SSD kullanılmış.

ŞAKA MAKA BU SENE VATANA KARŞI ZEVKE GELMEYE BAŞLADIM SISTEMLER AŞIRI İYİ

RX 7700 XT sistemlere bütçesi yetmeyen varsa güzel sistem. RTX 4060 Ti 16 GB ekran kartı, DDR5 RAM ve 1 TB SSD kullanılmış.

Anakart hiç mi, hiç iyi değil.

Bence anakart idare eder, RAM kötü. Ama almak isteyenler için fiyat iyi.

Anakart hiç mi, hiç iyi değil.
Nesi kötü ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü yazıyorsunuz da niye kötü onu da yazın daha.

11.11 sistemlerine çok yakın bir indirimi var sistemin. Kaçıranlar degerlendirebilir bence.

Nesi kötü ?

Kötü yazıyorsunuz da niye kötü onu da yazın daha.

11.11 sistemlerine çok yakın bir indirimi var sistemin. Kaçıranlar degerlendirebilir bence.
Anakart vrm, mosfet az. Tek m.2 ssd var 2 ram slot pcie slot plastik guclendirilmemis. Port USB çıkışlar az . Bana göre kötü geldi.

Anakart vrm, mosfet az. Tek m.2 ssd var 2 ram slot pcie slot plastik guclendirilmemis. Port USB çıkışlar az . Bana göre kötü geldi.
Bende de benzer bir anakart var 11.11 sistemlerinden biriydi bu tarz. 16+16gb ram taktım. Yanındaki m2ssd zaten 1tb tek slota da onu taktım. Öyle kullanıyorum. 4 ram slotu olmasa da olur. Söylediginiz tarzda bir anakart secmem gerekirse 3000 tl felan fark çıkıyordu. Ne kadar ekmek o kadar köfte oldu malesef. Ama memnunum :)

Bütçeye göre değerlendirmek lazım. Bu bütçede bu ozelliklerde daha iyi anakartı olan sistem varsa ona yönelelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,693
Üyeler
183,325
Son üye
cemisgezek
Geri