Fındık zamlandı

Ediliyor siz az alıyormuşsunuz
Tabi çevremizde var 100 1000 ton fındık çıkaranlar var biz geçen sene 15 liradan vermiştik işte işçiler masraflar derken elde 75 80 bin para kalıyor onu da aya böl işte :)

Tabi çevremizde var 100 1000 ton fındık çıkaranlar var biz geçen sene 15 liradan vermiştik işte işçiler masraflar derken elde 75 80 bin para kalıyor onu da aya böl işte :)
Oha 2tondan nasıl becerdin 75bin tl yi

2 Bin ton herhalde ya sayısalcıyım bide ama o işlerle ben ilgilenmiyorum ki ama 75 80 bin civarı para kalıyor hesapla işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arslancık
Oha Hocam az sallayın 2 bin ton ne demek siz biliyor musunuz sen onu dökmeye harman bulamazsın 😂 2 ton dan 20.000 tl kazanırsın ancak

Oha Hocam az sallayın 2 bin ton ne demek siz biliyor musunuz sen onu dökmeye harman bulamazsın 😂 2 ton dan 20.000 TL kazanırsın ancak
Hocam sallayacak durum yok kaç ton çıkıyor bilmiyorum ki bu gece gidiyorum senin için sorucam ama 75 bin tl kar kalıyor onu biliyorum jsdnfjsdn

Nereye az ???? Fındık ağaçları kesildide bizim mi haberimiz yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aa karadenizli nereden?
Fındıkların azalmasının tek nedeni fındık ağaçları kesilmesi değil. Onlarca neden var.

Hocam sallayacak durum yok kaç ton çıkıyor bilmiyorum ki bu gece gidiyorum senin için sorucam ama 75 bin TL kar kalıyor onu biliyorum jsdnfjsdn
:D o zaman 20 ton diyeceğim ama oda imkansız 2 tonda değil 20tondan çook para kaldırırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,443
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri