❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ya valla çokta sırıtmıyor beyaz ses olarakta daha hoş sanırım siyahı elden çıkarıcam geri kutusuna koyayımda tozlanmasın boşa
Beyaz daha estetik duruyor bence. Siyah siyah nereye kadar. Şahsen kendi ekipmanlarımın hepsi siyah fakat artık klavyem beyaz olduğu için ayrı bir hava kattığını düşünüyorum :D

stokta 6 adet

Beyaz daha estetik duruyor bence. Siyah siyah nereye kadar. Şahsen kendi ekipmanlarımın hepsi siyah fakat artık klavyem beyaz olduğu için ayrı bir hava kattığını düşünüyorum :D
mantıklı evet siyah siyah nereye kadar zaten beyaz daha çok hoşuma gitti siyahı elden çıkarırız artık içimde kaldı diye renk olarak almıştım gerekte yokmuş

mantıklı evet siyah siyah nereye kadar zaten beyaz daha çok hoşuma gitti siyahı elden çıkarırız artık içimde kaldı diye renk olarak almıştım gerekte yokmuş
Ben aldığım vakit sadece beyaz vardı, iyi ki beyaz varmış diyorum :D Siyah almadığım iyi oldu baya

Kaçırdık ya

valla anlık para bulunca siyahta çektiydim biraz fazla kararsız bir insan olduğumdan harbi gerekte yokmuş neyse satabilirim heralde sıkıntı olmaz
Satarsınız hocam, talebi aşırı yüksek olan bir klavye. En kötü ihtimalle aldığınız fiyata verirsiniz.

Ara ara giriyor stoklara çektim bi tane f5 atın sürekli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi