shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,985
mantıklı seçimya valla çokta sırıtmıyor beyaz ses olarakta daha hoş sanırım siyahı elden çıkarıcam geri kutusuna koyayımda tozlanmasın boşa
mantıklı seçimya valla çokta sırıtmıyor beyaz ses olarakta daha hoş sanırım siyahı elden çıkarıcam geri kutusuna koyayımda tozlanmasın boşa
Aynı durum bende de ctrl de varbu hassasiyet olayını nasıl ayarliyoruz elim sürekli space e dokunuyor istemsizce![]()
![]()
Kredi iadesimi aldin yani3 tane iptalim var birdaha aldım üstüne![]()
Beyaz daha estetik duruyor bence. Siyah siyah nereye kadar. Şahsen kendi ekipmanlarımın hepsi siyah fakat artık klavyem beyaz olduğu için ayrı bir hava kattığını düşünüyorumya valla çokta sırıtmıyor beyaz ses olarakta daha hoş sanırım siyahı elden çıkarıcam geri kutusuna koyayımda tozlanmasın boşa
mantıklı evet siyah siyah nereye kadar zaten beyaz daha çok hoşuma gitti siyahı elden çıkarırız artık içimde kaldı diye renk olarak almıştım gerekte yokmuşBeyaz daha estetik duruyor bence. Siyah siyah nereye kadar. Şahsen kendi ekipmanlarımın hepsi siyah fakat artık klavyem beyaz olduğu için ayrı bir hava kattığını düşünüyorum![]()
Ben aldığım vakit sadece beyaz vardı, iyi ki beyaz varmış diyorummantıklı evet siyah siyah nereye kadar zaten beyaz daha çok hoşuma gitti siyahı elden çıkarırız artık içimde kaldı diye renk olarak almıştım gerekte yokmuş
valla anlık para bulunca siyahta çektiydim biraz fazla kararsız bir insan olduğumdan harbi gerekte yokmuş neyse satabilirim heralde sıkıntı olmazBen aldığım vakit sadece beyaz vardı, iyi ki beyaz varmış diyorumSiyah almadığım iyi oldu baya
Satarsınız hocam, talebi aşırı yüksek olan bir klavye. En kötü ihtimalle aldığınız fiyata verirsiniz.valla anlık para bulunca siyahta çektiydim biraz fazla kararsız bir insan olduğumdan harbi gerekte yokmuş neyse satabilirim heralde sıkıntı olmaz