Nquyen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,184
Tesbih yüzük kolyeHerkese selamlar. Okulumda birşeyler satmayı planlıyorum. Ne sayabilirim? 90 tl gibi bir sermayem var. Duruma göre arttırılabilir.
Tesbih yüzük kolyeHerkese selamlar. Okulumda birşeyler satmayı planlıyorum. Ne sayabilirim? 90 tl gibi bir sermayem var. Duruma göre arttırılabilir.
Yok hocam ben zaten Fen lisesi ile mesleği kıyaslamadım sadece Fen Lisesin'de de içen vs. Olduğunu söyledimkendilerini zehirlemek için sigara almazlar. bakın ayrım yapmıyorum, düzgün meslek lisesi öğrenciside çok, akılsız fen lisesi öğrenciside çok..
Herkese selamlar. Okulumda birşeyler satmayı planlıyorum. Ne sayabilirim? 90 tl gibi bir sermayem var. Duruma göre arttırılabilir.
yok yawwwww fen lisesinde okudum allahtan, fen lisesinde kimse iskambil kağıdı alıp sigara içmez.
Mentollü satabilirsinHerkese selamlar. Okulumda birşeyler satmayı planlıyorum. Ne sayabilirim? 90 tl gibi bir sermayem var. Duruma göre arttırılabilir.
Temudan küçük şeyler al sat destekten indirim falan alıp ucuza getirebilirsin anahtarlik stres çarkı oyuncak falan yada kalemlerHerkese selamlar. Okulumda birşeyler satmayı planlıyorum. Ne sayabilirim? 90 tl gibi bir sermayem var. Duruma göre arttırılabilir.
ana okulu mu bu abdbdjwhwjhdjshsheftbolcu kartı