Babam annemi aldatıyor sanırım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
gizli uygulamadand aha etkili bir şey varsa oda dükkana veya çoğunlukla neredeyse mesela ayrı odalarda yatıyorsalar annenle baban telefonunu görebilecek şekilde gizlice telefon yerleştirirsen ilk gün bir şey görmsen bile 2 .gün bişeyler kesin görürsün

16 yaşındayım.
Ya bak kendinde söylüyorsun 5 yıl ayrı kalmışlar etkilenmişsin.Bunu eğer annen yapsaydı olay namus meselesi olurdu.o zaman kafana takma diyemem ama eğer şimdi etkilersen geleceğinde etkilenir anlıyormusun beni.Bırak o senin babanla annen arasında kalsın.Annene anlat bu durumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı arkadaşlar yaşları bayağı küçük olduğu için ironi falan yapıyorum sanıyor heralde ama bunun böyle olması gerekir

Ya bak kendinde söylüyorsun 5 yıl ayrı kalmışlar etkilenmişsin.Bunu eğer annen yapsaydı olay namus meselesi olurdu.o zaman kafana takma diyemem ama eğer şimdi etkilersen geleceğinde etkilenir anlıyormusun beni.Bırak o senin babanla annen arasında kalsın.Annene anlat bu durumu
kendi annemde babamla iyi geçinemez 5 10 yıldır hep beni araya sokar öyle bir şey olamaz sen çocugusun kendileri illahaki seni kullanır iyi veya kötü anlamda o yüzden bu işten en iyi sonuç almak için elini taşın altına koyup olayı çözüceksin
biraz sherlock okuduysan işine yarar agam :d

Dostum olabilir.Baban 43 yaşındaymış kaç tane erkek karısına sadık kalabilirki.Bunu annen yapsa olay çok büyürdü ama baban yaptığı için kafana takmaman lazım.
Olay tabii ki yanlış ama durum tespiti doğru. 10 kişiden dokuzu bugün karısını aldatıyor. Kendi arkadaşlarımdan çok iyi biliyorum. Maalesef durum böyle.

Olay tabii ki yanlış ama durum tespiti doğru. 10 kişiden dokuzu bugün karısını aldatıyor. Kendi arkadaşlarımdan çok iyi biliyorum. Maalesef durum böyle.
bazı erkekler-diyorum çünki daha kimseyi aldatmadım- çok pez**** oluyor baban bunlardan inşallah değildir ama aldatıyorsa allah bildiği gibi yapsın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri