-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,278
hocam şu ürünü bi araştır istersen. İşine yarar gibi.Vokal kayıt alınır mı bununla mic işinden hiç anlamıyorum bilen var mı?
Stüdyo mic'i tabii ki daha iyi olur da fiyatı iyi geldi şarkı kaydedilirse çekeyim bir tane.
Baktım da output usb imiş yaramıyor bunlar ses kartına takmam lazım. Her şey indirime girdi bi lewitt 240 pro girmedi..hocam şu ürünü bi araştır istersen. İşine yarar gibi.
![]()
Fifine T669 USB Kardioid Stüdyo Mikrofon Kayit Seti | ITOPYA
Fifine T669 USB Kardioid Stüdyo Mikrofon Kayit Seti En iyi fiyat seçenekleri ile T669 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ses kalitesi iyi herhangi bir kardioid mikrofonla vokal kaydı alabilirsin, attığım mikrofon uygundur. Figure-8 kullanmak istersen Behringer Bigfoot da bakabilirsin. Ama vokal dışında oyun/yayın/DC için vesaire kullanacaksan önermiyorum. PD200X alman daha iyi olur o noktada.Vokal kayıt alınır mı bununla mic işinden hiç anlamıyorum bilen var mı?
Stüdyo mic'i tabii ki daha iyi olur da fiyatı iyi geldi şarkı kaydedilirse çekeyim bir tane.
hocam bütçem bu civarlarda boom arm olan hangi mikrofonu önerirsiniz eya Pd200x alırsam boom arm alacak bütçe kalmayacak nasıl kullanabilirimBirkaç hafta önce 2K'dan satıldı A6T. Fiyatı epey fazla şu anda.
Bu mikrofon daha iyi bir tercih olacaktır. Boom arm alacak bütçe yoksa Maono PM422 de bakılabilir.![]()
Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon | Sesçi Baba
En iyi USB Dinamik modelleri Sesçi Baba farkıyla rakipsiz fiyatlar ve hızlı teslimat seçenekleri ile!www.sescibaba.com
Ses kalitesi iyi herhangi bir kardioid mikrofonla vokal kaydı alabilirsin, attığım mikrofon uygundur. Figure-8 kullanmak istersen Behringer Bigfoot da bakabilirsin. Ama vokal dışında oyun/yayın/DC için vesaire kullanacaksan önermiyorum. PD200X alman daha iyi olur o noktada.
Bütçe artmıyorsa yukarıda paylaştığım Maono PM422'yi önerebilirim. PD200X'in içinden stand çıkmıyor biliyorsunuz zaten, ucuz yollu bir tripod önerirdim ama dinamik mikrofonları boom arm ile kullanmak çok daha iyi olacaktır. Bütçe birazcık artarsa da şunun gibi bir stand alınabilir.hocam bütçem bu civarlarda boom arm olan hangi mikrofonu önerirsiniz eya Pd200x alırsam boom arm alacak bütçe kalmayacak nasıl kullanabilirim