878n_el3man0
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Bütçe
- 9000
Arkadaşlar kasa topluyorum idarelik 2.el ekran kartı alacağım.Sizce rx6700xt mi yoksa 3070 mi alayım? Hangisi daha iyi olur
ddr5 mi topluyosunArkadaşlar kasa topluyorum idarelik 2.el ekran kartı alacağım.Sizce rx6700xt mi yoksa 3070 mi alayım? Hangisi daha iyi olur
Evettemiz bişey bulursan eğer 3070 daha iyi kanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ddr5 mi topluyosun
Teşekkürler ama mining tarzı şeyler yapılıp yapılmadığına nasıl bakabilirimtemiz bişey bulursan eğer 3070 daha iyi kanki
ddr5 mi topluyosun
ANlayamazsın onu anca furmark testi yapıp ısı değerlerine bakabilirsin ya da içinij açılıp açılmadığına bakabilirsinEvet
Teşekkürler ama mining tarzı şeyler yapılıp yapılmadığına nasıl bakabilirim
arc a 770
Anladim alacağım kişiden furkmark testi isteyeceğim yaniANlayamazsın onu anca furmark testi yapıp ısı değerlerine bakabilirsin ya da içinij açılıp açılmadığına bakabilirsin
fiyat yüksek ve garantisi yok bence alınmazbak mesela bu olabilir gibi ama arkadaşların dediği iyice test edip al
Test yaptırmak allahın emri zaten sonuçları görmeden alma. Dereceler genel olarak 70 derece ve altı iyi sayılıyor 70 derceenin üstü de eh işte şeklinde. 80 derece ve üstünde değerleri varsa aman diyim uzak dur elinde kalır. Fan devri de önemli %50-60 arası fan devri okeydirAnladim alacağım kişiden furkmark testi isteyeceğim yani
Guzelmis bende baktim boyle 1 2 tane aklimda var gibiistanbulda yaşıyorsanız mesela buna bakılabilir https://shbd.io/s/4qcmx0wh
aero bilgisayar dolandırıcı sahte fatura vs düzenliyorGuzelmis bende baktim boyle 1 2 tane aklimda var gibi
4060ti var o fiyataAmazon üzerinden sıfır 3070 almak mantıklı olur mu 6 ay taksit vade farksız