Aula F75 gecikme fazla

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Selamlar dostlar aula f75 bugün geldi usb dongle ile bağladım. 2.4ghz i açtım fakat gecikme olarak 140ms veriyor sitelerde bu normal mi? illaki kablolu mu bağlamalıyım düşük ms için?

Selamlar dostlar aula f75 bugün geldi usb dongle ile bağladım. 2.4ghz i açtım fakat gecikme olarak 140ms veriyor sitelerde bu normal mi? illaki kablolu mu bağlamalıyım düşük ms için?
Elimden 10-12klık klavyeler geçti. Gecikme istemiyorsan kablolu kullancaksın.

anladım fakat usb dongle ile de mi bu kadar gecikme oluyor? bluetooth olsa neyse beklerdim de dongle ile daha az olur diye düşünüyordum.
Dongle ile biraz daha az evet ama 140ms de yazdıktan baya bi süre sonra gitmesi demek. Başka 2.4ghz cihaz varsa onlardan uzak tutun. Usb port yerini değiştirin öyle deneyin anakarta ve kasanın önüne takarak, usb2-3 deneyerek.

Hocam siz herhangi bir gecikme hissediyor musunuz? Yoksa site o sonucu verdi diye mi diyorsunuz?

anakarta tak usb yi

Hocam siz herhangi bir gecikme hissediyor musunuz? Yoksa site o sonucu verdi diye mi diyorsunuz?
Siteden dolayı hocam, kendim hissetmiyorum.
Dongle ile biraz daha az evet ama 140ms de yazdıktan baya bi süre sonra gitmesi demek. Başka 2.4ghz cihaz varsa onlardan uzak tutun. Usb port yerini değiştirin öyle deneyin anakarta ve kasanın önüne takarak, usb2-3 deneyerek.
Bir de Xbox 9. Nesil Gamepad im var o da bluetooth ile bağlı. Onun bir alakası var mıdır bilmiyorum.
anakarta tak usb yi
Anakarta taktım.

Geri