Shoto
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 498
2k ya kadar alınır sonrası gereksiz ve pahalı.Ki zaten 1700 e falan rahat bulunuyor.Aula F75 sizce ne kadarı hak ediyor?
2k ya kadar alınır sonrası gereksiz ve pahalı.Ki zaten 1700 e falan rahat bulunuyor.Aula F75 sizce ne kadarı hak ediyor?
Bendeki beyaz hocam kutusu hiç açılmamış. wraithin ürünlerinde apex e eşit mouse yok var fakat fiyat olarak baya uçurum var aralarında.siyahmı var beyazmı? birde bu ajazz yerine wraithin bir ürününü alsam daha iyi olmazmı çünkü stoklar kalmamış
Makuldur. Bazıları için tartışılır. Ben arkadaşın ne düşündüğünü merak ediyorum açıkçası. 1.5k etmezmiş.2k ya kadar alınır sonrası gereksiz ve pahalı.Ki zaten 1700 e falan rahat bulunuyor.
hocam sizce VXE R1 PRO MAX yanındada 4K dongle 2800 gibi bir fiyata geliyor. alınır mı? aula f75 ile? PAW3395 sensör ile geliyor.Bendeki beyaz hocam kutusu hiç açılmamış. wraithin ürünlerinde apex e eşit mouse yok var fakat fiyat olarak baya uçurum var aralarında.
Boşverin hocam dili olan konuşuyor.Makuldur. Bazıları için tartışılır. Ben arkadaşın ne düşündüğünü merak ediyorum açıkçası. 1.5k etmezmiş.
PAW3950 + 8K + Ekranlı dongle 1.5 civarına varken neden paw3395 e 2800 veresinki hocamhocam sizce VXE R1 PRO MAX yanındada 4K dongle 2800 gibi bir fiyata geliyor. alınır mı? aula f75 ile? PAW3395 sensör ile geliyor.
ben bulamadım link bırakabilir misinBoşverin hocam dili olan konuşuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PAW3950 + 8K + Ekranlı dongle 1.5 civarına varken neden paw3395 e 2800 veresinki hocam![]()
İL?ben bulamadım link bırakabilir misin
O fiyata aula dan daha iyi klavye gösteremez kimse burdaki asıl olay temudan 700 tl ye hatta bazıları daha ucuza alırken senin 1500-1700 vermendir bu yüzden alınmaz diyor galiba bazıları gayette alınır.Makuldur. Bazıları için tartışılır. Ben arkadaşın ne düşündüğünü merak ediyorum açıkçası. 1.5k etmezmiş.
İl olarak neredesiniz.ne anlamadım İL şehirmi sordunu
istanbul beyoğluİl olarak neredesiniz.
istanbul beyoğlu