Şuan evde topraklama yok ev sahibi izin verirse tek prize topraklama çektiricem fakat yine de akım korumalı priz de alacağım. Hangi marka daha iyidir bilmiyorum. Kablonun uzun olması iyi olur yatağıma kadar çekiyorum lazım olduğunda.
Değil biliyorum reis 65k verdim sisteme daha eve gelmedi ama her şeyi halletmek istiyorum gelene kadar gelince duramam takarım fişe çünkü. Ups ler çok pahalı topraklama daha mantıklı tek prize reisHocam dikkat edin akim korumalı prizler buna çözüm değil
Hocam selamlar topraklama yaptırdınız mı? Ben de aynı durumdayım evimde mutfaktaki prizler haricinde topraklı priz yok bu yüzden kendi odamdaki prizin birine yaptırmak istiyorum mümkün mü acaba?Değil biliyorum reis 65k verdim sisteme daha eve gelmedi ama her şeyi halletmek istiyorum gelene kadar gelince duramam takarım fişe çünkü. Ups ler çok pahalı topraklama daha mantıklı tek prize reis
Evet yaptırdım toprak hattı çektirdim akım korumalı priz de aldım ama bilgisayarım da sorunlar var çözemiyorum o yüzden ups alacağım karar veremedim modelineHocam selamlar topraklama yaptırdınız mı? Ben de aynı durumdayım evimde mutfaktaki prizler haricinde topraklı priz yok bu yüzden kendi odamdaki prizin birine yaptırmak istiyorum mümkün mü acaba?
Topraklama için ne kadar masraf yaptınız hocam? Bir de sadece tek prize yapılabiliyor mu yoksa komple değişmesi mi gerekiyor?Evet yaptırdım toprak hattı çektirdim akım korumalı priz de aldım ama bilgisayarım da sorunlar var çözemiyorum o yüzden ups alacağım karar veremedim modeline
Size denk gelen elektrikçi paragöz biriyse çok fiyat çekebilir. Mesafede önemli prizden toprağa kablo çekicek kazık va kullanıcak. Ben 1500 vermiştim sanırım.Topraklama için ne kadar masraf yaptınız hocam? Bir de sadece tek prize yapılabiliyor mu yoksa komple değişmesi mi gerekiyor?