Neler Yeni

Tek Priz Topraklama Olan Ev İçin Güzel Akım Korumalı Priz Önerisi

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Şuan evde topraklama yok ev sahibi izin verirse tek prize topraklama çektiricem fakat yine de akım korumalı priz de alacağım. Hangi marka daha iyidir bilmiyorum. Kablonun uzun olması iyi olur yatağıma kadar çekiyorum lazım olduğunda.

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Hocam dikkat edin akim korumalı prizler buna çözüm değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ups bakabilirsin

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dikkat edin akim korumalı prizler buna çözüm değil
Değil biliyorum reis 65k verdim sisteme daha eve gelmedi ama her şeyi halletmek istiyorum gelene kadar gelince duramam takarım fişe çünkü. Ups ler çok pahalı topraklama daha mantıklı tek prize reis

Rubyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Elmadağı
Değil biliyorum reis 65k verdim sisteme daha eve gelmedi ama her şeyi halletmek istiyorum gelene kadar gelince duramam takarım fişe çünkü. Ups ler çok pahalı topraklama daha mantıklı tek prize reis
Hocam selamlar topraklama yaptırdınız mı? Ben de aynı durumdayım evimde mutfaktaki prizler haricinde topraklı priz yok bu yüzden kendi odamdaki prizin birine yaptırmak istiyorum mümkün mü acaba?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Hocam selamlar topraklama yaptırdınız mı? Ben de aynı durumdayım evimde mutfaktaki prizler haricinde topraklı priz yok bu yüzden kendi odamdaki prizin birine yaptırmak istiyorum mümkün mü acaba?
Evet yaptırdım toprak hattı çektirdim akım korumalı priz de aldım ama bilgisayarım da sorunlar var çözemiyorum o yüzden ups alacağım karar veremedim modeline

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Ali
Televizyon, modem ve PlayStation buna emanet

Apc markası üzmez. Mahalleye yıldırım düştüğünde bir çok elektronik cihazlar çöp olurken bizim evde modemin bir portu ve kablosu ile yırttık... Tunçmatikte bilgisayarda kullanıyorum. Ama açıkçası apc güvenini vermiyor. İlk fırsatta onu da apc markaya çevireceğim. 400 bandında tekli olanı.

Rubyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Elmadağı
Evet yaptırdım toprak hattı çektirdim akım korumalı priz de aldım ama bilgisayarım da sorunlar var çözemiyorum o yüzden ups alacağım karar veremedim modeline
Topraklama için ne kadar masraf yaptınız hocam? Bir de sadece tek prize yapılabiliyor mu yoksa komple değişmesi mi gerekiyor?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Topraklama için ne kadar masraf yaptınız hocam? Bir de sadece tek prize yapılabiliyor mu yoksa komple değişmesi mi gerekiyor?
Size denk gelen elektrikçi paragöz biriyse çok fiyat çekebilir. Mesafede önemli prizden toprağa kablo çekicek kazık va kullanıcak. Ben 1500 vermiştim sanırım.

Top Bottom