Sürekli Mavi Ekran Alıyorum Çıldırdım YARDIMM!!!!

YasinD

80+
Reaksiyon skoru
56
Tüm parçalarım sağlam windows u baştan kurdum driver ları sildim denedim olmadı neden oluyor anlamadım yardım edin lütfen genellikle internetten birşeyler indirirken oluyor. Opera da takılmalar çökmeler oluyor.

Format atmana rağmen sorun devam ediyorsa iki ihtimal var ram veya ssd. Memtest ve ssd sağlık testleri yaptınız mı? Ayrıca ramleri söküp temizleyip tekrar taktınız mı?

Format atmana rağmen sorun devam ediyorsa iki ihtimal var ram veya ssd. Memtest ve ssd sağlık testleri yaptınız mı? Ayrıca ramleri söküp temizleyip tekrar taktınız mı?
ssd sıfır hocam ram testi bi yapim

ssd sıfır hocam ram testi bi yapim
Ssd ne kadar yeni? Ssd değiştirdikten sonra mı bu hatayla karşılaşıyorsunuz. Geçmişte m2 ssd almıştım her oyuna girdiğimde mavi ekran yiyordum ssd sanıp ilkte iade ettim yenisi geldi yine aynı sorun vs. derken. Sorunlu parça anakart çıktı m2 slotu arızalıydı. Eğer ssd değiştirdikten sonra bu sorun ortaya çıktıysa sorun ssd veya ssd slotu olabilir.

Ssd ne kadar yeni? Ssd değiştirdikten sonra mı bu hatayla karşılaşıyorsunuz. Geçmişte m2 ssd almıştım her oyuna girdiğimde mavi ekran yiyordum ssd sanıp ilkte iade ettim yenisi geldi yine aynı sorun vs. derken. Sorunlu parça anakart çıktı m2 slotu arızalıydı. Eğer ssd değiştirdikten sonra bu sorun ortaya çıktıysa sorun ssd veya ssd slotu olabilir.
pc yeni topladım daha 5 gün oldu alalı itopyadan almıştım

RAM'leri teker teker dener misin sistemde? Bakalım tek RAM takılıyken hangisinde sorun yaşatacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,443
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri