Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 480
Ne gibi farklılıkları var bilmiyorumda ben görüntüsü aynı zaten bir de usb diyor iki girişli mi sadece usb miAz önce Arctis 3 konusu açmıştınız.
Eğer bütçeniz yetiyorsa kesinlikle Arctis 5 alın derim, parasını hakediyor.
Bana aynı konu üzerinden yaz lütfen kafam karıştı.Ne gibi farklılıkları var bilmiyorumda ben görüntüsü aynı zaten bir de usb diyor iki girişli mi sadece usb mi
Ne kadar doğru bilmiyorum ama kraken e razer ın en çöp ürünü diyolar sırf razer oldığu için pahalı 250 300e koymadıkları için ve bana hoş görünümlü bir şey de lazım evde dışarda pc de kullanacağımhayır fiyatına değmez.
100 TL ucuza kraken TE var onu öneririm cloud 2 ayarında bir kulaklık.
Ses kartı çok önemli mi şarkı ve ses kasılan oyunlar da rgb de güzel gözüküyor tabii eve gidinxe bakarım videolarınaBana aynı konu üzerinden yaz lütfen kafam karıştı.
Arctis 5, Arctis 3'ün RGB renk aydınlatmasına ve ses kartına sahip modeli.
Ben aradaki fiyat farkına değeceğini düşünüyorum, tabi değmez diyenler de var.
Cloud 2 sorumuşsunuz;
Gerçekten güzel bir kulaklık ancak artık eskidiğini düşünüyorum.
Arctis serisi alınması bana daha mantıklı geliyor.
Hacım bence değmez.Az önce Arctis 3 konusu açmıştınız.
Eğer bütçeniz yetiyorsa kesinlikle Arctis 5 alın derim, parasını hakediyor.
Benim daha konuşmama gerek kalmamış hocam ağzınıza sağlık.Hacım bence değmez.
Yaklaşık 4 aydır Cloud II yi aktfi olarak kullanıyorum.
Günde en az 10 saat oturuyorum ona göre yorumumu yapacağım;
Bir kere kulaklığın ses kalitesi çok iyi ve müzik performansı oldukça iyi...
Uzun süreli kullanımda kulaklık kafada çok çok az derecede rahatsız edebiliyor. (Ben çok az yaşadım)
Mikrofonu ise beğenmediğim tek özelliği.
Arctis 5 te almıştım ve Cloud II ye kıyasla en iyi özelliği;
Kafada yokmuş gibi çok hafif,
Kulak kısımların iç tarafa dönebilmesi,
Mikrofon sürgülü bir şekilde be aşırı kaliteli,
Ve Cloud II ye kıyasla çok daha şık.
Ama gelgelelim ses seviyesine.
Her şey orada oluyor zaten;
Büyük bir hevesle aldığım kulaklığı ertesi gün iade etmeye çalıştım.
Sebebi ise ses seviyesi çok çok çok düşük yeterli değil.
Müzik performansı çok iyi değil...
Ama diğer özellikleri çok iyiydi.
İade etmeden önce üzülmedim değil![]()
kraken çöp müNe kadar doğru bilmiyorum ama kraken e razer ın en çöp ürünü diyolar sırf razer oldığu için pahalı 250 300e koymadıkları için ve bana hoş görünümlü bir şey de lazım evde dışarda PC de kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses kartı çok önemli mi şarkı ve ses kasılan oyunlar da RGB de güzel gözüküyor tabii eve gidinxe bakarım videolarına
Ben çöp demiyorum krakenin modellerini de bilemem sadece duyduklarımı söyledim ve ondan mı bahsediyolar diye sordumkraken çöp mü
alakası bile yok kraken üst seviye kulaklıklarda iyi bir seri.
kraken x hariç alınabilir kraken x kötü bahsettiğin kulaklık kraken x'tir.
siyah modelini kullanıyorum kraken TE'nin ve dışarıda da garip durmuyor.
@T.P.G. kraken TE çöpmüş kanka![]()
Hmm şarkıda tamam oyunda ses nasıl cs ve valorant çoğunlukta oynuyorum ve arkadaşlarla konuşuyorum kulak içi kulaklığı mic olarak algılamıyor pc nedense biraz da o yüzden alıcam şarkıda kulak içi kulaklıktan daha iyi performans verse yeter şuan ki akg kulak içi kulaklığun verdiği sesten bile memnunum oyunlarda önemli biraz karışık yorum oldu ama cevaplarsan sevinirim .))Hacım bence değmez.
Yaklaşık 4 aydır Cloud II yi aktfi olarak kullanıyorum.
Günde en az 10 saat oturuyorum ona göre yorumumu yapacağım;
Bir kere kulaklığın ses kalitesi çok iyi ve müzik performansı oldukça iyi...
Uzun süreli kullanımda kulaklık kafada çok çok az derecede rahatsız edebiliyor. (Ben çok az yaşadım)
Mikrofonu ise beğenmediğim tek özelliği.
Arctis 5 te almıştım ve Cloud II ye kıyasla en iyi özelliği;
Kafada yokmuş gibi çok hafif,
Kulak kısımların iç tarafa dönebilmesi,
Mikrofon sürgülü bir şekilde be aşırı kaliteli,
Ve Cloud II ye kıyasla çok daha şık.
Ama gelgelelim ses seviyesine.
Her şey orada oluyor zaten;
Büyük bir hevesle aldığım kulaklığı ertesi gün iade etmeye çalıştım.
Sebebi ise ses seviyesi çok çok çok düşük yeterli değil.
Müzik performansı çok iyi değil...
Ama diğer özellikleri çok iyiydi.
İade etmeden önce üzülmedim değil![]()
Razer Kraken T.E. kötü değil. Cloud ll civarı hatta daha iyi bir kulaklık. Kulaktan dolma bilgilerle öneri olmaz ya da ön yargıBen çöp demiyorum krakenin modellerini de bilemem sadece duyduklarımı söyledim ve ondan mı bahsediyolar diye sordum
Hmm şarkıda tamam oyunda ses nasıl cs ve valorant çoğunlukta oynuyorum ve arkadaşlarla konuşuyorum kulak içi kulaklığı mic olarak algılamıyor PC nedense biraz da o yüzden alıcam şarkıda kulak içi kulaklıktan daha iyi performans verse yeter şuan ki akg kulak içi kulaklığun verdiği sesten bile memnunum oyunlarda önemli biraz karışık yorum oldu ama cevaplarsan sevinirim .))
"Ne kadar doğru bilmiyorum ama kraken e razer ın en çöp ürünü diyolar " yok böyle dedim zaten bilmediğim şeylere önyargı yapmam direkt çöp demedim siz söyleyin diye ne kadar doğru bilemem dedimRazer Kraken T.E. kötü değil. Cloud ll civarı hatta daha iyi bir kulaklık. Kulaktan dolma bilgilerle öneri olmaz ya da ön yargı![]()