Obi.wanKenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 653
iyi gibi ama garanti bitmiş 2 senedir kullanıyor yani. 2.sini en öncelikli deneyin 1 yıllık cihaz sonra bunları pazarlığa göre denersiniz.
iyi gibi ama garanti bitmiş 2 senedir kullanıyor yani. 2.sini en öncelikli deneyin 1 yıllık cihaz sonra bunları pazarlığa göre denersiniz.
tamamdır dediklerinizin hepsine soru sordum cevap verdiklerinde sizede söylerim teşekkürler yardımınız içiniyi gibi ama garanti bitmiş 2 senedir kullanıyor yani. 2.sini en öncelikli deneyin 1 yıllık cihaz sonra bunları pazarlığa göre denersiniz.
hb de bile yazıyor bekle kutusuna bir bakıyımhocam kutusunda yazıyor
i512400f e takıp kullananlar baya olmuş @Bünyamina hocam söylemişti banada uyumlu olduğunuhb de bile yazıyor bekle kutusuna bir bakıyım
bılıyorum o destek muhabbetınıi512400f e takıp kullananlar baya olmuş @Bünyamina hocam söylemişti banada uyumlu olduğunu
iyi bu işlemci daha iyi olur.@Obi.wanKenobi hocam letgodan bir ilan buldum bu nasıl sizce?
İkinci El Bilgisayar İlanları ve Fiyatları | Letgo
Bilgisayar kategorisindeki tüm ilanlari bu kategorimizden inceleyebilir ve fiyatlara göz atabilirsiniz.www.letgo.com
%4-5 lik bir fark var 12400fle o fiyattan alabilirsin.1.5 yıldır kullanıyormuş sıvı soğutma takiliymis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonuç olarak uyumlu olmuyormu hocam![]()
olursa bunu alabilirim yoksa direk sıfır tray alıcam hocam sahibindendekileri almaya çalışırsam param güvende komisyonu falan derken sıfırına yakın fiyat oluyor%4-5 lik bir fark var 12400fle o fiyattan alabilirsin.