rtx 4070 super sıstem dızebılırsın, 7800xt sistemler var piyasada 35-36k civarina. Kalan parayla sistemi yukseltirsin gider monitorun fln daha iyi olur. Ben sahsen amd tarafindayim fp acisindan.50k bütçem var her şeyiyle beraber bunun 40k sını kasaya verebilirim bu işten anlayan biri yardimci olabilirse cok sevinirim ama gercekten anlayan biri amacim o mu daha iyi yoksa bu mu diye tartışmak değil
Bende katılıyorum hocam amd tarafına elimde kalan 10k civarı parayı da dediğin gibi monitör, klavye falan için kullanacam, atabileceğin bir link var mıdırrtx 4070 super sıstem dızebılırsın, 7800xt sistemler var piyasada 35-36k civarina. Kalan parayla sistemi yukseltirsin gider monitorun fln daha iyi olur. Ben sahsen amd tarafindayim fp acisindan.
Biraz beklersen atarim suan mesgulum.Bende katılıyorum hocam amd tarafına elimde kalan 10k civarı parayı da dediğin gibi monitör, klavye falan için kullanacam, atabileceğin bir link var mıdır
Param olsa net alacagim bir sistem.![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
4070 li atabilecegin bir sistem var mıdır bütün seçeneklere bakmak istiyorum![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Post automatically merged:
Param olsa net alacagim bir sistem.
Hic bakmadim yani ama biraz forumda fln gezersen bulursun.4070 li atabilecegin bir sistem var mıdır bütün seçeneklere bakmak istiyorum
Iste aradigim Ataturkculuk ve laiklikHocam Allah'ını seven yardım etsin ne demek? Etmesek Allah'ı sevmiyor mu oluyoruz
Tamam knk umarım aradığın sistemi bulursunHocam ne alaka şimdi sende bende nasıl bir amaçla yazdığımı biliyoruz bu lafı çarpıtma ne şimdi
Monitör işini kasayı seçtikten sonra sisteme göre almayı düşünüyorum ama 2k monitör olabilir tabiibu sistemi 32gb yapıp alabilirsin en uygun bu sanırım![]()
Post automatically merged:
diğer parçalar içinde 2k monitör mü olsun kaç hz istersen klavye tam boy mu istersin öneride bulunabilirim yazarsan