yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir daha fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi deneyeceğim @turk.net yazmam mı lazım tam olarak
Tıklayınız yazısına tıklayacaksın , kullanıcı adına @turk.net ile biteni yazayacaksın , şifreye de şifreyi yazacaksın.böyleymiş ben de böyle girmiştim
TurkNet'den bu bilgileri aldığına eminsin değil mi? Verdiyseler zaten orada @turk.net olduğu yazıyor. Modem Şifre Bilgisi diye aratırsan bulursun.Bir daha fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi deneyeceğim @turk.net yazmam mı lazım tam olarak
Türknetten böyle bilgi almadım orda da öyle bir şey yazmıyordu kendim @turk.net yazdım şimdi deneyeceğimTurkNet'den bu bilgileri aldığına eminsin değil mi? Verdiyseler zaten orada @turk.net olduğu yazıyor. Modem Şifre Bilgisi diye aratırsan bulursun.
Yine olmadıTurkNet'den bu bilgileri aldığına eminsin değil mi? Verdiyseler zaten orada @turk.net olduğu yazıyor. Modem Şifre Bilgisi diye aratırsan bulursun.
Türknetten böyle bilgi almadım orda da öyle bir şey yazmıyordu kendim @turk.net yazdım şimdi deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yine olmadı
Aşağı kısma in Teknik ve Destek yazıyor. Orada Modem Şifre Bilgisi diye yazar. Her modem sıfırladıktan sonra PPPOE olarak bunu ayarlamazsan internetin gelmez hiç bir şekilde.
Sistemde bu şekilde bilgisi var hocam bunu alman gerekli.
Alıntıyı görüntüle
https://turk.net/online-islemler/login
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aşağı kısma in Teknik ve Destek yazıyor. Orada Modem Şifre Bilgisi diye yazar. Her modem sıfırladıktan sonra PPPOE olarak bunu ayarlamazsan internetin gelmez hiç bir şekilde.
Nereye yazıcam hocam ?Aynen öyle onları yazacaksın.
Aynen öyle onları yazacaksın.
Buraya yazacaksın fakat alttaki tıklayınız yazısına tıklayıp yazacaksın çünkü orada otomatik @ttnet gelmiş fakat senin sağlayıcın ttnet değil.böyleymiş ben de böyle girmiştim
Aynen öyle onları yazacaksın.
Hemen deneyeceğim hocamŞu attığın fotoda tıklayınız yazısına tıklayıp yazacaksın. Yaptın değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Allah senden razı olsun hocam ya oldu çok şükür kaç gündür kafayı yiyorum yemin ederimŞu attığın fotoda tıklayınız yazısına tıklayıp yazacaksın. Yaptın değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Ben de 2-3 gün modem sıkıntısı çektiğim için çok iyi anlıyorum. Seninki biraz basit bir sebepmiş ama olsun sevindim adına. Çok ayar bir şey internetin olmaması hayat bitiyor.Allah senden razı olsun hocam ya oldu çok şükür kaç gündür kafayı yiyorum yemin ederim